• 26ats.

    Geriau vienai ar su juo?

    Sveikos,iskilo nemaloni problema man .Gyvenu su savo vaikinu(bet kolkas jis man dar ne vyras)jau apie 1 metus.Budavo visko.Dazni barniai del smulkmenu,nes jis yra labai pavydus,o taipat ir as.Jauciausi nemaloniai ir negerbiama kai mane stumdydavo ir zemindavo ir isvadindavo nemaloniais zodeliais,o poto susitaikydavom,pasibuciuodavom.Jis man sako kad mane begalo myli.Bet as taip nemanau.Jauciausi zeminama ir isnaudojama.Budavo barniai del to kad jis nesiskaitydavo su zodziais ir kalbom.Nezinau kodel.Gal delto kad esu bedarbe,ir islaikoma jo?Gyvenu pas ji.Tekdavo ir kai susipykdavom iseiti pro duris,o jis manes neisleisdavo,verkdavo,ir maldaudavo kad jo nepalikciau.Dabar irgi taspats buna.Man jau viskas nusibodo.Dabar pradejo ir jo seima mane zemint,kad as niekur nedirbu ir t.t.Nebezinau ka daryt gyvent su juo toliau,ar kaip nors gyvent vienai ,vienai butu daug sunkiau.Jei taip elgiais vadinas myli?

    Geracobra23Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pirmas žingsnis ne dėl jo,ar jo tėvų nuomonės,o dėl savęs pačios,tai tu žinoma,jei esi darbingo amžiaus,o ir mokslai leidžia eit padirbėt,ar juo labiau jei jie baigti,tai kuo skubiau isidarbinti.
    Taip būsi didesne dalį užimta, ir niekas nevadins "Išdyviensu,sėdinčių ant sprando".Be to tapsi savarankiškesnė,ir mažiau liks laiko konfliktams ieškoti.
    Matai,kadangi nors patirtis bendrame gyvenime su išrinktuoju dar ir nedidelė,vos metai.
    Bet juk,kad neužsiėmi jokia veikla,ar jos neieškai daug ką santykiuose keičia.Ypač ten,kur darbas,kitų supratimu yra pirmoje vietoje, kuriant santykius ir jų pagrindą po kojomis.
    Vien meile,ir nuolankumu buityje ilgai nepratempsi.
    Isivaizduok,o jei ir vaikučio isigeistumet,o tu dar net niekur nedirbusi.
    nesvarbu,kad apie tai dar negalvojate, bet vyrai į moterį pirmą žiūri kaip ir į potencialią motiną jo vaikų.
    Tai pati pagalvok,kokia tenka jam atsakomybė ateičiai.
    Na,o dėl jo nesitvardymo,ir negailestingų replikų tau,kurias kenti nebepirmą kartą,Tai pasakysiu tik vieną,Tik atsiradus progai,to neišvengsi su šiuo žmogumi tol,kol netapsi jam stipriu ir pajėgiu žmogumi,būti nepriklausomai nuo jo.
    Jei sau tokios perspektyvos nupiešti negali netolimoje ateityje,tai jum deje nepakeliui.

    Anonimas

  2. 3

    cia tau paciai reikia nusprest ar jis TAS zmogus ir ka tu su juo veiki.nemanau, kad barates del to, kad tu nedirbi, nebent pastoviai prasai pinigu, bet pinigu praso ir dirbancios, nes kiek ju beturetum vistiek bus negana:))

    raima

  3. 3

    Ispradziu suraskit darba,turekit savo pinigu ir jeigu vistiek tas pats bus,galesit palykti ji.
    Jus siuo metu ji niekaip nepaliksit,nes jeigu galetumete,tai jau paliktumete kai pirma karta jus pazemino.

    Jolka123

  4. 3

    as tai daznai sakau - kaip is tos pacios burnos kuri isvadina bjauriausiais zodziais paskui gali issprusti myliu.... jei myli taip nesielgia. gal tai ne meile o pripratimas ir baime likti vienam, pokyciu baime? siulau pagalvoti apie tai kas bus atsiradus vaikuciams - ar noretu jie matyti verkiancia mamyte uz duru? abejoju. jei nesijauti saugi ir mylima dabar tai to niekada nebus veliau. sakau is patirties, nes esu tokioj pat padety kaip tu - vyro islaikoma ir daznai tenka nuryti karcius zodzius o paskui vakare gultis i viena lova ir girdeti "myliu" nors pries 5 min buvai isvadinta visokiais zodziais.

    arcita

  5. 2

    jei blogai jautiesi su tuo zmogu tai tikrai geriau vienai

    sandi

  6. 2

    jai myletu tai tikrai taip nesiielgtu cia tu tik save kogero ramini kad jis tave myli. o kodel tau nesusiradus darbo juk tikrai ji galima rasti ir dirbti tik reikia noro ir nebusi islaikoma vaikino, ir kaip dirbsi bsu daug paprasciau ir vienai pragyventi, tik reikia noro ir vskas ymanoma.

    mamyciuke

  7. 2

    pradziai susirask kokia nors pastovia veikla, kuri tau butu prie sirdies.nesvarbu ar tu is jos pragyvensi ar ne.bendraudama su daugiau zmoniu igausi tvirtumo pasitikejimo, patirties, o tada ir bus lengviau apsispresti pakeliui jum ar ne

    raima

  8. 2

    RAIMA,as jo neprasau tu pinigu,bet jis man kartais(labai retai)nuperka kazka(rubu ar kitko).Brangenybiu tai neperka,nes pats vargsas.

    Geracobra23

  9. 2

    jei zmogus ne tas, tai tikrai geriau vienai

    raima

  10. 1

    Na nemanau kad mylintis vyras elgtusi taip su savo mylimaja, mano vyras pabandytu mane pastumdyti ar zeminti jau seniai butu buves vienas. Nemanau lad cia meile.

    Anonimas