• 11ats.

    Kaip bendrauti su anyta?!

    Su anyta santykiai nebuvo niekad silti bendravom normaliai jokiu pykciu nebuvo,visad bunu paslaugi,padedu ka reikia,ar paklausiu viska padarau.bet pradejo ji keistai elgtis.ignoruoja mane,su kitais artimais maloniai bendrauja sypsosi,o kai su manim lyg nuotaika dingtu,su kita marcia hi hi gerute,manes kaip nebutu nors anksciau buvo visai kitaip..blogai jauciuosi...vyras palaiko mane.bet jau taip menesi tesiasi..nebegaliu,net matyt nenoriu jos..

    la_cikytaSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nebuvo kažkada juk ir jokių santykių,aš irgi tokiu atveju jos nebematyčiau,ir demonstruočiau sugedusią nuotaiką.O vyrui paaiškintau,kad mūsų namų durys atidarytos tik žmonėms su šypsena.Arba jai pasirodžius demonstratyviai išeitau kitais reikalais,tik paskambinus vyrui ir isitikinus, kad jos nebera jau,sugrįžtau.Vyrui žinoma motina brangi,todėl tegul su vienu sunumi ir tenkinasi maloniu bendravimu,to juk neatimsi.

    Anonimas

  2. 2

    Nebendrauk visai,radai čia dėl ko galvą sukt.Matyt ana martelė rado kaip šiknelėj įlįsti.Nereikia prisileist anytos į drauges,nes viską ką papasakos jai,ji ateityje panaudos prieš tą martelę.Taip kad nesuk dėl to galvos ir džiaukis kad kuo toliau tuo mažiau pati nenori bendraut,mažiau ės nervukus.

    aidaS

  3. 2

    Tai gal kazka pasakei ar padarei kas jai neitiko? gal kazkas negraziai atsiliepe apie tave is giminaiciu puses ir pan.Nors as tavo vietoje tikrai giliai nekapstyciau ir nesigilinciau. Turi savo seima ir maziausiai gilinkis i anytos nuotaikas. Ir pati ja ignoruok, geriausias atkirtis bus.

    kvapni_feja

  4. 1

    mano santykiai su anyta buvo labai geri,kol nesusituokem su vyru,o dabar kuo toliau tuo labiau santykiai sleja.

    ineta1991

  5. 1

    Pastatyti ją į vietą iš karto - geriausias būdas be jokių neaiškumų.

    Anonimas

  6. 1

    manau čia iš anytos puses nemandagu , bnuna tokiu žmoniu jau kaiop vaikai elgiasi ant senatves , pasakytu kas yra , o ne maivytusi . išvis nekreipk demesio , kai nores bendraut pati prieis , nesižemink

    IlonaP

  7. 1

    Nedaryk anytai malonumo ir nesikankink. Jei ji nelinkusi bendraut normaliai, tegul nebendrauja. Laikui bėgant paaiškės, kas jai neįtiko.

    Rugsėja

  8. 1

    ai su tom anytom tai... juk ne pirmos jaunystes moterelestai uzejo koks menopauzinis spazmas ir uzsirauke, ko cia imit i galva. jei zinai kad nieko nepadarei, nepasakei tai ir nelisk i dusia - yra posakis "jei pyksti, atsiprasyk". jeigu jai kazkas netinka, nepatinka ir turi tau priekaistu tai patikek pasakys anksciau ar veliau. o jei su ana martele ciulba abi tai gal toji kazka ir paciulbejo anytai?... elkis taip kaip visada ir matysi kas bus toliau. juk moterys tokios yra - pacios sugalvoja, pacios isizeidzia :D

    arcita

  9. 1

    manyciau reiketu susest ir pakalbet su anyta kas netaip, kodel pasikeite jos bendravimas.

    Gerdute

  10. 1

    na matomes gal 3 men per metus nes jav gyvena, grista i lietuva vasara 2 men ir 1 men gruodi mes vykstame pas ja, tai susikaupiu tam laikui nes zinau kad vel isvaziuos arba mes isvaziuosim tai nieko, be to cia lietuvoje jinai palangoje buta turi tai pas mus mazia uzisbuna...tai istveriam

    vejune