• 12ats.

    Kai vaikai lenda į namus?

    Pas mane šiuo metu susirinkę vaikai,nei jų išprašyti,nei vaikui paaiškinti,kad į namus negalima.Atidariau duris ir visi vorele suėjo į vaiko kambarį.Jei sakau negirdi ką juos už pakarpos išmesti lauk.
    Ar Jūsų vaikai vedasi kitus vaikus į namus?

    emiliukas4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano sunui 7metai,bet tik su mano zinia gali pasikviest drauga ar du ir ik ju tevu atsiklausus.Ir yra pasakyta kada juos pasiimt.Kitaip ir buti negali.

    Anonimas

  2. 3

    manau cia su savo vaiku reik sutarti,akd svecius reik priimti iki tam tikro laiko, tarkim iki 18 ar 19h. Vaiku varyt nereiktu, apskui tie vaikai galvos kad ju draugo mama pikta ir t.t..
    O su saviskiu graziai juk galit sutarti kada ir kiek draugai gali buti.

    Adri

  3. 2

    Jo,jo ir aš taip sakau,kai tie snargliai paūges, tai tavo namai bus jau seniai tape PROXODNOJ DVOR, tuomet kol jaunimas tūsinsis iki paryčių, mamytei teks sukt ratus aplink namus kad netrukdyt turiningai laiką leisti.

    Anonimas

  4. 2

    Už kupros ir von iš savo teritorijos,veizėjasi,terliojasi mat dar su snargliais.

    Anonimas

  5. 2

    sandritu...bet vaikai be pasiklausimo ateit negali,o ar ju tevai zino kur ju vaikai.Dar ziurint kokio amziaus vaikai.Kaip minejau mano vaikui 7 ir be mano leidimo ne zingsnio antra reiktu atsiklaust to draugo mamos ar galima ateit,,o gal as uzsiemus ir nelaukiu mazuju sveciu.Ir yra tam zikras laikas kada eit namo.Man nesvarbu ar vasara,ar ziema.

    Anonimas

  6. 2

    nevaryciau tikrai,man kaip tik smagu butu kad vaikai zaidzia,vistiek dabar vasara,visi veliau gulasi:) ir kad vaikas turi draugu su kuo zaisti zinoma:)

    sandritute

  7. 2

    taip vedasi kai būna blogas oras o taip būna lauke o jai būna namuose ir jau matau ,kad jau jiems laikas namo tai grežei pasakau ,kad jau laikas namo eiti ir išeina.

    mamytukas

  8. 2

    na mano dar mazi bet gera ideja reiks is anksto nubrest taisykles, pamenu kai as augau tau taisykle buvo kad nesivest draugu i namus kai nera suaugusiuju..

    vejune

  9. 1

    pas mane zaidzia vaikai,dukros kambaryje ir savo ribose,visada drauge zaislus susitvarko,o kaip buna laikas eiti namo pasakau,kad teveliai nesijaudintu,nieko tame blogo nematau.

    ineta1991

  10. 1

    nepakesčiau jai naglai eitu i namus , reikia ne tik savo vaika išmokinti kad atsiklaustu , bet ir nuo draugu priklauso ,kiti ateja daro ka nori kaip namie , negalečiau to pakesti , ir daugiau nebeleisčiau tokiu

    IlonaP