• 21ats.

    Ar reikalingas čiužinėlis į vežimėlio lopšį?

    Kaip būsima ką tik iškepta mamytė turiu begalės kvailiausių klausimų :)))) Pvz., ar tiesėte čiužinukus į vežimėlius? Viena gydytoja patarė tiesti, kita sako, kad užtenka ir to, kas yra jau pačiame vežimėlyje ir tiesti apsimoka gal tik žiemą. Kaip jūs darote?

    LolitaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Netiesiau papildomo ciuzinuko i lopsi, uzteko to ,kas buvo paciame lopsy tik ziema,kai budavo labai salta ar stiprus vejas, patiesdavau naturalu kaili, kad butu silciau, nezinau ,ar buvo butina, bet man jaukesnis lopsys atrode :))))

    almyte7

  2. 5

    as ir netiesiau jokio ciuzinuko, lopsys buvo su pamusalu minkstu.. papildomai netiesiau
    :)

    kristale

  3. 5

    as papildomai nieko netiesiau. Vaikams turejau skirtingus vezimus, bet nemaciau poreikio papildomai deti ciuzinuka. Zinau, kad ji deda tokiu atveju, jeigu vaikui neperka lopsinio vezimo, o is karto sportini su pilnai gulima padetimi. Tokiu atveju vaikuciui trukdo dirzai ant pagrindo, tai ciuzinukas butinas. Kai pirksi vezima pati ivertinsi jo pagrinda, bet nemanau kad reikes ciuzinuko.

    mamyčiukas

  4. 4

    Mes turėjom į sportinį vežimą įdedamą lopšį, tai dugnas šiek tiek yra paminkštintas. Dukrytė gimusi rugpjūčio mėn., tai bet kokiu atveju pradžioje vyniodavau į adijeliuką arba įdėdavau į kombinezoną, kai veždavom į lauką. Todėl nemačiau reikalo pirkti papildomą čiužinuką. Manau daug paprasčiau įkloti adijeliuką, nei pirkti čiužinuką, kurio reikia labai trumpam. Nes pvz., atėjus rudeniui ar jau žiemai, su kombinezonu aprengtas sunkiai betilps į vežimėlį.

    elegancija

  5. 4

    Kai vaiką guldydavau į lopšelį tai nieko netiesdavau,bet,kai jis išaugo iš lopšelio ir perkėliau į sportinį,tai dėjau,kadangi tai buvo žiema ir šaltas laikas,tai įdėdavau čiužinuką,bet jei tai būtų buvęs šiltas laiko metas,manau,kad čiužinuko nebūtų prireikę...

    debesėlis

  6. 4

    na manau kad reikia tiesti as tai i savo vezimeli tiesiau

    laima

  7. 3

    ačiū visoms labai labai už pasidalinimą patirtimi! :)

    Lolita

  8. 3

    nedejau,nes lopsyje pilnai uzteko to kur buvo,o kai buvo salta dedavau pleduka ir kita pleduko puse is virsaus apklostydavau,gaudavosi kaip miegmaisis,labai silta :)

    tuti

  9. 3

    As i lopsi patiesdavau pleduka tik tam, kad silciau butu, nes mes gime ziema. O kai orai atsilo, tai netiesiau nieko. O sportineje dalyje tai tik po galvyte ka nors plono patiesdavau, kad ausytems nebutu kieta.

    Agne

  10. 3

    ir as i lopsi nieko netiesiau uzteko to kiek jau jis ten yra pamikstintas:)

    iirina