• 16ats.

    Kodel uzblokavo mano klausima? O as dar ten parasiau labai gera internetine svetaine, joje sakantis galima sutaupyti nemazai pinigu. Pvz. Pampers 1na pakuote sauskelniu sakantis sutaupai 25lt. Ar tai mazai? Yra ir daugiau prekiu pigesniu uz parduotuveja esancias. Atveza nemokamai i bet koki Lietuvoje kaima ar miesta jei uzsisakei ne maziau kaip uz 100lt o ka sakytis tikrai yra. Bent jau is kart neblokuokit klausimo, noriu isgirsti bent kelias nuomones. Aciu.

    Erika_PKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    uzblokavo, nes apie internetini apsipirkima daug klausimu ir nuomoniu buvo.. apie tuos pacius pampersus.. pasikartojantys klausimai yra blokuojami, kad taip neatsitiktu pries uzduodama pasinaudok paieska :)

    kristale

  2. 4

    butent tavo nuorodos nebuvo, bet pabandyk ivest skiemenu " inter" ir turetum rast bent jau man ismeta daug atsiliepimu apie internetini apsipirkima :)

    kristale

  3. 3

    Peržiūrėjau internete paminėtą nuorodą www.assorti.lt, bet kai nelabai toli pati parduotuvė, nuvažiavau apsižiūrėti ir...... prisipirkau:))))) Tikrai, sauskelnės dar pigesnės nei ugio.lt. Prikau pabandyti ir kūdykių maistelio, bet dar neragavo, tai nežinau ar patiks. Daug ko galima nusipirkti, pačių būtiniausių prekių. Pirkau šampūną, dabar reklamuojamą, Syoss, tai kainavo 12 Lt. Pigiau nei parduotuvėje, o ir talpa nemaža. Vien dėl šios parduotuvės dabar nebereikia į Lenkiją važiuoti:)))))

    elegancija

  4. 3

    Tikrai aciu Erika uz nuoroda, man patiko, manau tikrai pasinaudosiu :) Super :)

    Indruke

  5. 3

    Na pora dideliu pakiu sauskelniu uzsisakai ir kokiu skalbimo milteliu tai jau ir iseina apie 100lt :) as tai kam pasakau apie ta tinklalapi tai manes ir praso kad kam uzsakyciau kokiu skalbimo milteliu arba Fairy, net tas litu pigesnis :) o litas prie lito ir susidaro nemazai :)
    Ten neseniai tik pradejo prekiauti, sake veliau bus ivairesniu prekiu. Ir maisto bus, kavu, saldumynu... :)

    Erika_P

  6. 3

    Tikrai nebloga svetainė ir kainos normalios,ačiū Erika už nuorodą;-)Juliete,gal turi kokią draugę su mažu vaikeliu,abi susidėkit ir tikrai išeis manau už 100 litų nusipirkti prekių ir pristatymas nekainuos;-)

    debesėlis

  7. 3

    Gaila,kad uzblokavo.Bet gal kazkas panasaus ir buvo,bet kazkaip nerandu.,Noreciau ir as suzinoti kur tiek daug galima sutaupyti.

    gintarep

  8. 3

    geras pirma karta matau,kad galima pirkti internetu pigiau ir dar atveza :) liux ! nebandziau to dalyko, ar yra kas uzsisakinejo? del pampersu tai tikrai pigu cia

    Milana69

  9. 2

    as irgi buvau radus assorti.lt, man patiko, ketinu uzsisakyt, nes kainos tikrai geros, tik galvoju kaip uz 100 uzsisakyt, ne uz maziau, kad nekainuotu pristatymas.. :)

    juliete

  10. 2

    As ziurejau per paieska, bet nera tokiu atsakymu, kokiu as norejau rasti. www.assorti.lt ten yra nemazai pigiu prekiu, ypac sauskelnes is ten apsimoka pirkti. Ir norejau paklausti ar kas dar perka internetu prekes kurios pigesnes nei parduotuvese :)

    Erika_P