Atsakymai

  1. 2

    Nei uz, nei pries... Uz - nes po 24 valandas trukusiu intensyviu saremiu epiduras man suteike dideli palengvejima, o pries - jis ateme galimybe isstumti vaikuti paciai.

    Vita_321

  2. 1

    edira mano manymu tik kai yra butinybe,o ne kad skausmo bijau

    sandi

  3. 1

    Neteko man darytis epiduro,siule gydytojas is pradziu nesutikau,o poto jau buvo pervelu.Manau priklauso nuo situacijos,jug skirtingi gimdymai buna.

    grirute

  4. 1

    Buvau nusiteikus gimdyti be epidiūrinės nejautros,bet kadangi gimdymas buvo skatinamas vaistais,tai gydytoja rekomendavo ją pasidaryti,nes atseit nebūčiau iškentėjusi.Jei reiktų antrą kartą gimdyti,ko gero nebesirinkčiau jos,nes atsirado nežmoniški nugaros skausmai,iš vis nebegaliu nieko dirbti pasilenkusi ir taip jau beveik 3 metai...Taigi vistik būčiau PRIEŠ.

    vitalijus

  5. 1

    man dare nes buvo planuotas cezaris,, siaip nieko blogo neturiu pries tai,, jei geri gyditojaj nera ko nerimauti,,ir pries tai nesukti sau galvos o kas bus paskui ir t,t,,

    Anonimas

  6. 1

    As esu UŽ.Prieš patį gimdyma dar dvi valandas galėjau pasnausti.Kažkuri narė rašė,kad negalėjo pati išstumti vaikelio.Bet gi,gydytojai apskaiciuoja laika ir jau kai visiskai atsidaro gimdos kaklelis,vaistu veikimas buna praejes.Tad ir mazyli savo reikia isstumti :)

    Amorsita

  7. 1
  8. 1
  9. 1
  10. 1

    Kai pirmą vaiką gimd-iau, tai nesidariau, nes nelabai suvokiau kas per skausmai laukia :) Antras jeigu bus ateityje, tai tikrai norėčiau epidūro.

    Apela