• 5ats.

    Guziukas,kas tai?

    Iskilo tokia problema man,man yra pazasty guziukas,ir skaudejo.Buvau nuejus pas chirurga,o tas apziurejo ir poto istrauke su svirkstu puliu,poto siek tiek ipjove kad greiciau gytu.Bet man jau praejo 3 dienos,ir tas guziukas liko,niekur jis nedingo,bet neskauda taip kaip pries tai ir jis mazesnis.Kas tai galetu buti?Patarkit ka daryt?

    Geracobra23Vaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Tavo vietoje man tikrai butu neramu. Nueiciau pas gera gyd., ir visko isklausineciau, kad neliktu jokiu neaiskumu. Nes prispelioti visko galima...

    Yuki

  2. 1

    pries pora metu pas mane pazastyje taip pat atsirado guziukas,jis buvo taip pat zirnio didumo,artejant ''toms dienoms '' mazdaug savaitei pries jis visada labai padideja ir pradeda ji skaudeti tai kelia nemalonuma.ir tai tesiasi iki siol,buvau pas gydytojus bet jie naudingo taip ir nieko nepasake..atceit limfmazgiai padideja,bet anksciau juk man taip nebudavo,tai as nzn irgi nei ka galvot..na nejaugi db ir teks taip visa gyvenima jausti nemalonuma ir kazkoki guziuka..

    Raimonda88

  3. 1

    Uzmirsau pasakyt:)Man tas guziukas yra metai ir nepraeina,bet as nesikreipiau anksciau nes maniau kad praeis,jis buvo zirnio dydzio,o dabar padidejo,ir pradejau jaust skausma,del to ir kreipiaus pas daktare.Man jau jis padidejas apie 2 sav.

    Geracobra23

  4. 1

    Dar tik trys dienos te praėjo,nepergyvenk, palauk kol savaitė praeis,o tada galėsi pergyventi :)

    safyra

  5. 1

    ziurin kur. Mano mazis torejo labai dideli guza desneje galvos pusej, tai daktarai liepe galva persviest, kad nebutu luzes kaukules kaulas. Gerai, kad viskas gerai. Jis nakties metu atsistojo lovytej ir virto, kliuvo i lovytes grotas

    laurinka