• 11ats.

    Ar gali buti taip, kad likus keliems lasialiams po pirmo karto galejau pastoti mylintis antra karta? Ar to pakanka?

    Sveikos, busimos ir esamos mamytes! Kadangi esu visiskai "zalia", noreciau isgirsti Jusu nuomone ir patarimus. Su vaikinu praugaujame apie puse metu, gal kiek daugiau. Mylintis "baigia" 2 kartus. Na ta prasme 1k labai greit, o 2k uztrunka ilgiau. Jis turi viena mazyti trukuma- po pirmo karto pailsi apie 2-3min ir vel is naujo. Zinoma net neisimaudes :S Beda tame, kad man veluoja mm ir seip keistai jauciuosi, lyg nesava. Ar gali buti taip, kad likus keliems lasialiams galejau pastoti? Ar to pakanka?

    WhisperIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Anonime, o kas cia tokio? Beje dar neaisku ar turesim, bet tikrai noreciau :) kitos pastoja ir po pirmo menesio ar net vienos nakties nuotykio. Nejau galima smerkt zmones uz tai kiek jie kartu?! Juk svarbu jausmai... ir manau nera nustatytu laiko standartu po kiek laiko draugystes galima pastot :P

    Whisper

  2. 2

    Indruliuks- dekuj uz "zaliuku" supratima, palaikyma ir patarimus :)

    Whisper

  3. 2

    galejai pastoti. :)

    o kadangi esi "visiskai zalia", tai kol nepriblokavo tavo klausimu - formuluok pagrindini klausima aiskiai, kad perskaicius iskart galima butu suprast ko klausiama viduje, nes " Pasimetus :S padekit :) " tai cia gali but pasimetus miske, jausmuose, akropoly, ar ukrainos kaime, nu tai kaip reiktu surast toki klausima jei dometusi kita nare tokia pat situacija?

    Anonimas

  4. 2

    Gali,jeigu menesines uztruks savaite,gali daritis testa.

    Jolka123

  5. 2

    Saunumelis :))) bet net nezinau nuo kada skaiciuot dienas ir kada begt pirkt testuko :))

    Whisper

  6. 1
  7. 1

    tada dar vienas dalykas - pagal taisykles i savo klausimus negalima rasyti padeku - atsakymu ir taip toliau... uzklausei, ir viskas, nebent pasitikslini kazko del klausimo, nes bendravimui skirta "bendrauk" skiltis. :)

    Anonimas

  8. 1

    Jei nenori gadinti testu palauk kokia pora savaiciu :) man po tiek net nerode teigemo.

    Anonimas

  9. 1
  10. 1

    be abejo kad pakanka ir galejot pastoti.

    arcita