Atsakymai

  1. 5

    Nemanau,kad galetu nekrikstyti, svarbu,kad kriksto tevai butu prieme pirma sv. komunija

    almyte7

  2. 4

    Mes taip pat su vyru nesame priėmę santuokos sakramentą ,kunigas klausė ar žadam tuoktis bažnyčioje,tai vyras atsakė,kad artimiausiu laiku;-),daugiau kunigas nieko nesakė,nepamokslavo nei priekaištavo ir pakrikštijo vaiką;-)

    debesėlis

  3. 4

    nemanau,kad turetu atsisakyti krikštyti,kai krikštijau tiek viena,tiek kita dukryte,net nepaklause ar susituoke baznycioje.o kai pirmaja krikstijau,tai tuo paciu paprasiau ir pirmąjį vyrą pakrikštyti,tik tada pasakė,kad vyro nekrikštis kol nesusituoksime bažnyčioje,o dukryte be problemų.

    staponkute

  4. 3

    Tikrai mano manymu, tai įtakos neturi turėti. Nes kartais juk patys tėvai yra skirtingų tikėjimų, tai kaip tada tėvams tuoktis bažnyčioje?????? O vaikučius krikštyti tai reikia pagal vieno ar kito tėvų tikėjimą. Atrodo, tik kad krikštatėviai būtinai turi būti patys krikštyti ir to tikėjimo, kuriame krikštijamas vaikutis.

    elegancija

  5. 3

    As baznycioj nebuvau susituokusi,bet mano visus 5
    vaikelius pakrikstijo kunigas be jokiu problemu.

    vilem

  6. 3

    Ne,negali.Krikstijam vaika, ne tevus.

    gintarep

  7. 3

    Musu vaikiuka kunigas krikstijo, nors mes ir nesusituoke baznycioje. Cia pastebejau kaip kuris kunigas. Vieni reikalauja santuokos, o kiti ne. tai kai sumastysit daryti krikstynas, tai pasiklauskit kunigo apie tai, jeigu nesutiks del tos neatliktos santuokos, tai keliaukit pas kita kuniga. Nors turbut dabar jau nedaug kunigu, kurie del to atsisako krikstyti.

    Agne

  8. 2
  9. 2

    Svarbiausia,kad kriksto tevai butu krikscionys.

    gintarep

  10. 2