• 14ats.

    Zodiaku suderinamumas- tiesa ar ne?

    Ar tikite, kad tik tam tikri zodiako zenklai gali sutarti tarpusavyje? As liutas, o jis oziaragis. Kiek girdejau siems zodiakams nepakeliui, bet mums taip gera kartu, santykiai puikus ( nusispjaunu 3 k :) ) Nezinau ka galvot, nes esu gan prietaringa ir naiviai tikiu sapnais, prietarais ir horoskopais.

    WhisperSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau, kad tiesa bet nevisada.. :)

    tikmama

  2. 1
  3. 1

    Netiesa.Pagal suderinamuma mes turim labai sunkiai sutarti su vyru,bet sutariam puikiai,as Liute,jis Vandenis.

    Jolka123

  4. 1

    o musu suderinamumas labai puikus, as oziaragis o vyras mergelė santykiai raso kad turi buti geri, ir isties tokie yra, todel tikiu zodiaku suderinimamumu.

    coliukexxxx

  5. 1
  6. 1

    as mergele, o jis dvynys. Pagal zodiaka mes visiskai negalime buti kartu. Na bet bunam ir sugyvenam gerai, vienas kita papildom. Cia manau ne zodiakas itakoja, o is tevu atsinestos vertybes. O tie zodiakai tik saves itikinimas yra

    dntbnt

  7. 1

    Ar tiesa as nezinau,bet tiketi as tikiu ir netgi 100 %

    Mamytukass

  8. 1

    netikiu tokiom nesamonem jei tinka tai tinka ir ne horoskopai nusako zmogaus charakteri ir buda o kokioj aplinkoj uzauges ir koki gyvenima gyveno. mes pvz su vyru esam abu oziaragiai abu visiskai skirtingi o pagal suderinamuma tai isvis turetume nesutart bet stai jau irgi beveik 10 metu kartu.

    inesad

  9. 1

    gal kazkiek itakoja, sunku pasakyt apie tai ko negali apciuopti ar tiksliai ivertinti :) siaip su vyru esam idealiausia pagal zodiakus pora: jautis-oziaragis, tai nezinau, bus matyt, kolkas 10metu viskas neblogai :D

    Anonimas

  10. 1

    manau tiesa mes su vyru net draugai negaletume buti na gyvem derinames nors i gyvenima ziurim skirtingai

    simka