• 15ats.

    Ar sutinkate, jei visoms mamoms ar tėčiams, kurie augina šiuo metu vaikus iki dvejų metukų, sumažins visiems vienodai motinystės (tėvystės) pinigėlius?

    Kai kurie gauna labai daug.....

    ernesta3EkonomikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nesutinku nesamone tai is ko auginti vaikus

    mamyciuke

  2. 2

    Na va, jau nuo rugsėjo gausim 10 % mažiau... Gaila, kad valdžia taip skraudžia mažuosius. Bet ką mes galim padaryti. Tik padejuoti ir pakeiksnoti valdžią. Paršai jie, tikrai.....

    Irma

  3. 2

    Taip taip pritariu indrukei, nesažiningai valdžia daro.

    ernesta3

  4. 2

    Ir as nesutinku, manau tos mamos, kurios ir taip mazai gauna, tai netures kitos iseitiek, tik eiti dirbti, palikus maza vikuti, jei antrus pvz metus mokes tik puse algos. nesamone... Turetu mazinti tiems, kurie gauna daugiausiai, nes jie gali pragyventi ir su mazesniais pinigais, negu dabar gauna.

    Indruke

  5. 2

    Na visų nuomonės skirtingos, aš tikrai nesutinku, kad visiems vienodai mažintų, juk kiti tėvai gauna tik 800 lt už vaikutį, o jei dar sumažins per pus, tai kur teisybė, tikrai valdžia negerai daro, aš sutikčiau tada, jei nedidintų mokęsčių, nekeltų kainų produktams ir t. t. tai tada gal ir būtų lengviau, ačiū už jūsų nuomones :)

    ernesta3

  6. 2

    geras pasakymas sodrai mokejo,kai moki 15m.ir daugiau tai sodrai ir kai moka tik 3men.o gauna 3kart daugiau

    Aureluze

  7. 2

    tikrai nesutinku,kad sumazintu visiems vienodai,kazkas jau prisigrobe pasidare algas po 5000-10000 lt.,o kai kas saziningai mokejo mokescius ir jei priklauso moketi tai tegul ir moka.Suprantu,kad sumazintu nuo kazkokios sumos pvz: nuo 3500lt,bet ne visiems,aplamai priima durnus istatymus,o poto kencia nekalta liaudis

    Aureluze

  8. 2

    as ir truputi nesuprantu klausimo :)))))

    kristale

  9. 1

    na manau kad sumazins procentais nuo gaunamos sumos tad tikrai taip nebus kad suma gausis visiems vienoda

    ervijota

  10. 1

    nesutinku, jau geriau isaiskintu, kas dirbtinai pasikele ir baudas nemazas skirtu (jei turejo is ko moket mokescius, tai ir dabar tegu)... o tie kur saziningai dirbo galetu palikti ramybeje, bet taip nebus, nes kaip taisykle, tokios ir pazinciu daugiau turi :)))))

    Ausrute