• 7ats.

    Kur kreiptis, kad gauti pokalbiu isklotines?

    Kur reiktu kreiptis, kad gautume visu tel. pokalbiu isklotines? Tam, kad teismo metu turetume kaip irodyma jog motina nesirupina vaikais, jie jai reikalingi tik del soc pinigeliu ir telefonu moko vaikus visokiu slykstyniu ir nuteikineja pries teva. Norime, kad teismas vaiku globa priskirtu tevui.

    WhisperTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O mums ir reikia butent turinio todel ir nezinom kur kreiptis. Gal bandyt i policija kreiptis? gal kam teko su tuo susidurti?

    Whisper

  2. 1

    pokalbio turinio tikrai kad negausit,nebent patys isirasykite i diktofona

    ruta26

  3. 1

    pritariu arcita tikrai turinio niekas jums nepateiks nes juk nesate kazkoks ipatingas asmuo kad klausytusi jusu pokalbiu koks stt taip kad is operatoriu galite gauti tik oficialias isklotines gautu ir priimtu skambuciu. galite meginti rasinetis zinutemis su ta mama ir jas issaugoti ir tada nesate i policija telefona ir rodote jiems kokia yra situacija ka rasote jus ir kokie gaunami atsakymai. o pokalbius galite nebent patys irasinet su kamerom ar diktfonais kitu budu net neisivaizduoju

    inesad

  4. 1

    abejoju ar ka pasieksite, niekas "oficialiai" pokalbiu Lietuvoj nesiklauso... tokius irasus reikia daryti tik patiems ir kovojant del vaiku globos rinkti kiekviena irodyma net ir smulkiausia nes teismine praktika tokia kad vaikai paliekami su mama, nebent ji gerianti, neturinti busto, asociali ir t.t.

    arcita

  5. 1

    kreiptis reiktu i rysio tiekeja bet gausit tik ataskaita kam skambinta, kiek laiko kalbeta... pokalbio turinio tikrai nebus.

    arcita

  6. 0
  7. 0

    Niekos nebus,nes numeris jos ir jei tai abonentas,tai tik ji gauti gali turinį.Be to jei tik papildymas,tai iš viso negausit,nes ne esat kažkoks pareigas užimantis žmogus,kad juos gautumėt ir ji nėra kažkokia nusikaltėlė kad ją sektų.

    aidaS