• 14ats.

    Kaip bendravote su vaikuciu pirmaisiais jo gyvenimo menesiais? Ar daug su juo kalbedavote ar dazniau rasdavote koki jam idomu zaisla ar muzikyte ir eidavote daryti to ka jums reikia? :)

    LGretaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nepaleisdavau mergytes is ranku, supuodavau, dainuodavau, kalbedavau tai dabar turiu rankinuka:DDD

    simute

  2. 3

    Kalbėdavausi, bet pačiais pirmais mėnesiais mažiui labai svarbu ir taktilinis kontaktas - kai glostai myluoji, nešioji :)

    magnolija

  3. 3

    kalbindavau,rodydavau zaisliukus,kartais isidejus i nesiokle pasidarydavau kas reikia..o siaip tai dazniausiai atligdavau darbus dukrytei miegant..

    Fantazija

  4. 3

    kalbindavau savo suneli o darbus darydavau paguldzius ji i vezimeli ir kol dariau tuos darbus pvz gaminau pietus kalbedavausi su juo:)

    Lafe

  5. 3

    Nesiodavau prisiglaudusi, supuodavau, kalbindavau. Budavo pasiguldau salia saves lovoje ir ziurim vienas kitam i akis.Rankytes pakutendavau, buciuodavau ir pan. Zaisliukai dar nelabai rupejo. Kokie dar darbai, nesinorejo niekur trauktis nuo sunelio.

    kvapni_feja

  6. 3

    kalbindavau, nesiodavau bet daznai miegojo tai miego metu darydavausi savo darbus o kai budavo pabudus tai uzsiimdavom kazkuo. kuo toliau tuo labiau zaisliukai rupejo o ne mama tai nebuvo taip kad tik su vaiku ant ranku. ir dabar zaidzia pati ir manes nelabai reikia, nebent pikta buna tai tada atropoja pas mane pabambet ir pazyzti :D

    arcita

  7. 2

    Nuo pirmu dienu bendravome labai daug,bet jai turejau darbu palikdavau lovyteje,bendrauti su zaisliukais.Guguoti,ar tai pamiegoti:)

    Rakolina

  8. 2

    Pirmais mėnesiais bendravimas yra žindymas. Ir tai trunka pakankamai ilgai. Ilgai žinda, tada užmiega. Dar nešiojimas nešioklėje. Kūdikėliui tokiam mažam svarbiausia jaustis saugiai, nuolat būti mamos glėby. Tik trečio mėn. pabaigoj palikdavau trumpam su kabančiu žaisliuku, kurį bandydavo liesti.

    marcipana

  9. 2

    Kalbindavau, dainuodavau, kutendavau, visaip pralinksmint stengdavaus, vnz maniske lb demesio nori, tai ko tik neprisigalvodavau, o zaislai tai trumpam idomus buna, labiau patinka, kai aprodau visus namu kampelius;]

    Mystica

  10. 2

    tai dar gerai nusnusta jei po pusvalandi keliskart :D mano po 15min snausdavo :D
    kaip kada - viena diena daugiau namie darydavau kazka kita su juo daugiau bendraudavau priklausomai nuo susikaupusiu darbu ir tt be to labai turejom ziaurius dieglius pilvo tai daznai masazuodavomes mankstindavomes i lauka eidavom ir tt tai daugiau tekdavo but su juo nei tvarkyt ka reikia

    Anonimas