Atsakymai

  1. 6

    mano mergyte turi ''Musu seimos apdovanojimus'' ;) tokius kaip ''Pati graziausia'' , ''Pati geriausia'' , ''Pati mylimiausia'', ir seip ''Pati pati...'' :D ........sorry nesusilaikiau :)

    Pingvin

  2. 3

    maniskis dar nieko negavo, bus dar laiko, dar tik 2 metai, bet as tai labai dziauksiuos kiekviena padeka ar dar kuo nors ka gaus :) man tai yra labai svarbu :)

    tikmama

  3. 3

    Mazasis tai dar nieko nespejo gauti :P. Bet didzioji turi kruva diplomu,kelis medalius ir toki kaip stiklini perliuka savo kaip kriauklei uz tai kad laimejo 4 vieta tarptautineme ,,linksmieji perliukai'' konkurse :P

    Perlita

  4. 3

    vinipukas man tu tokia keista kartais,nesutinku su beveik jokiais tavo atsakymais.kaip tik labai smagu kai TAVO mazylis uz kazka ivertinamas,ir jis pats jauciasi smagiai,atsiranda noras stengtis dar labiau kazkurioje srityje,o jus ismetat.isvis jusu vaikas labai uzguitas ir uzgoztas JUSU man atrodo paskaicius dauguma atsakymu.nesupykit cia mano nuomone.

    sandritute

  5. 3

    Prie ko čia išpuikėliai,kiekvienas mes didžiuojamės savo vaikais,jų pasiekimais,gal daugiau dėl vaiko parodai tą dėmesį,kad vertini jo pastangas.
    Aš viską kaupiu ir darbelius ir piešinius.Pas mane rėmeliuose ir aš nupiešta,labai miela pasižiūrėti į vaiko kūrybą.
    Saugau ir savo diplomus,medalius kuriuos laimėjau būdama paauglė.
    Žinau vieną mama kurios vaikų piešiniai keliauja į šiukšlių dėžę net jų neįvertinus.Vaikai tokiu atveju lieka neįvertinti nuleidžia rankutes,nebenori stengtis.Man tokie tėvai savimylos ir savanaudžiai.

    emiliukas

  6. 2

    mes turime apdovanojima uz sauniausia ir jauniausia aktoriu darzelio regiamuose spektakliuose

    nade

  7. 2

    Jei ir toliau vaiko pastangas mes į šiukšliadėžę vaikas liks pesimistas,užgoštas,nenorės kažką daryti,nes bijos būti neįvertintas.Labai gaila vaiko.Ateityje ir bendravimas atšals su vaiku,bus atvirkštinė reakcija,mamos nevertinimas.Nevertinčiau aš tokios mamos.Bendraučiau tik iš reikalo,nes gyvename po vienu stogu.
    Permečiau vien klausimus vinipukas,manau tai viską pasako iš kur tokie klausimai kyla.

    emiliukas

  8. 2

    9 medalius is pramoginiu sokiu varzybu

    ruta26

  9. 2

    mum 7metukai tai visi musu apdovanojimai is futbolo varzybu.Turim jau nemazai sukaupe medaliu.Na o nuo kitos savaitikes prasides mokykla tai gal ir turesim kokiu apdovanojimu,bet man kiekviena diena kaip apdovanojimas kai vaikuciai sveiki ir laimingi.

    Anonimas

  10. 2

    Beje, idomu, o Jusu vaikas/vaikai turi kokiu nors apdovanojimu? :)

    Yuki