• 28ats.

    Del ko vaikinas manes negerbia?

    Norejau paklaust del ko vaikinas gali manes negerbt,neesu as pasileidele kale,esu rimta ,gyvenam kartu jau metus ir jis manes negerbia,pasako ka nors ant manes,pazemina ,o poto sako kad tai bajeriai...Ir kaip man suprast tokius jo bajerius?Sako kad myli...As niekur nedirbu kolkas,gal delto manes negerbia kaip merginos?Kaip jus manot?

    Geracobra23Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    suprantu tave kuo puikiauseij,pas mane lygiai tas pats,kartais net dar blogiau :( kenciu,nes turim vaikeli,o kol jus neturit sakyciau bek kuo toliau,esi jauna dar spesi tikrai kazka pamilt ir tavo meile ir pagarba bus tikrai su atsaku

    Anonimas

  3. 3

    nu va, o cia ir blogai, jai ispat pradziu viskas taip, tai iskarto reikia galvoti, o kaip bus toliau pati kalta, niekas del to nekaltas.

    tikmama

  4. 3

    o kaip jis su jumis elgesi tarkim draugystes pradzioje? ar cia tik dabar pasikeite ar ir anksciau taip elgesi?

    tikmama

  5. 3

    Arba su juo rimtai pasikalbet ir pasakyti reikia kad tau tokius zodzius girdeti yra skaudu ir nemalonu ,arba palikti.

    Anonimas

  6. 3

    bet ne visiem suprantami tokie bajariai, jai jus skaudina, tai gal geriau susirasti toki vaikina kuris taip nejuokautu..

    tikmama

  7. 3

    o siaubas kazkoks... nu jau neatleisciau tokio dalyko, kaip dar ymanoma su tokiu zmogumi gyventi kuris visada zemina ir uzgaulioja... as taves vietoje negyvenciau su tokiu ir susirasciau vaikina kuris gerbtu ir myletu. na ka gi linkiu stiprybes ir, kad atsigautum ir paliktum savo ta vaikina. cia yra mano tokia nuomone..

    tikmama

  8. 2

    man tai kazkaip visai nejuokingi tokie bajariai, tureciau toki vaikina tai ne juokas imtu, o verkti noretusi....

    tikmama

  9. 2

    mano galva nelabai ir myli jai žemina , nors yra tiesiog tokiu vyru kurie iš prigimties negerbia moters , gal šeimoje taip ji išauklejo ir viskas, bet ieškok geresnio , nera ko isikibt i viena , yra daug nuostabiu vyru . beja kai jis koki ,,bajeri '' užmeta tai irgi jam ka nors tokio pasakyk , o jai supyks atsakyk kad tai tik bajeris , paskui paklausi po kiek laiko , kaip jis jaučiasi nuo tokiu tavo bajeriu , gal supras tada tave

    IlonaP

  10. 2

    Jeigu tu paty saves negerbi,tai ir vaikinas taves negerbs.

    Jolka123