Atsakymai

  1. 4

    geriausia ziureti i atsiliepimus tai internete tarkim, kas koki pirko ir ka mano, ar napasigailejo nusipirke,

    tikmama

  2. 2

    Mes turim Canon PowerShot SX220 HS, ziurejom i baterijos tipa, nes norejom kraunamos, o ne tu vienkartiniu, taip pat ziurejom i priartinimo galimybes ir mega pikseliu skaiciu...

    estrella181

  3. 2

    tas pigumas ir brangumas kiekvienam savaip suprantamas - kiek galit sauleist, ieskokit uz tokia suma, tada tarpusavy lyginkit modelius (pikselius, priartinimo galimybes, maitinimo elemento tipa ir pan), tada skaitykit komentarus is vartotoju.
    nes cia pasakyt ne pati pigiausia ir ne pati brangiausia, tai sunku, nors skaitau kad as butent toki turiu, "nepigiausia, nebrangiausia" - naudojama buityje, kelionese: "Nikon COOLPIX S550", paprastas, nedidelis, bet daro labai neblogos kokybes nuotraukas, turi man reikalingas funkcijas ir tt..

    Anonimas

  4. 2
  5. 2

    i raiska reiktu kreipti demesi, kuo daugiau px tuo geriau. taip pat kokios baterijos - pas mane pakraunamas elementas tai esu tik uz toki o ne kur keiciami elementai vienkartiniai. be to ziurint kokie poreikiai - jei megejiskai buityje foto darysit tai iki 300-400lt galima tikrai nebloga nusipirkti. o jei norit meniniu nuotrauku jau teks pakloti daugiau pinigeliu :)

    arcita

  6. 1

    Pvz. as apie fotoaparatus nelabai ka ismanau, tai perkant tiesiog paklausinejau kai kuriu klausimu pardavejo. Man svarbiausia kad butu pakraunama baterija, kad nuotrauku kokybe butu pakankamai gera (profesionali fotografe nesu, tad ir profesionalaus fotoaparato man nereikia), kad tilptu daug nuotrauku.
    As turiu "Olympus X-920", mokejau 500lt.

    Yuki

  7. 1

    manau tiksliausiai pasakytu pardotuves konsultantas, pas jio ir kreipkites :)

    Adri