• 15ats.

    Mums 1 m ir 5men. nezinau ar cia reikia sunerimti ar cia nieko blogo. Dukryte kai miega nakti ji neprabunda ir neverkia, bet labai neramiai miega, vartosi po lova iš vieno galo i kita. zodziu duodasi po lova skersai issilgai per miegus ir tai tesiasi jau kokius 2-3 men. ar kam nors yra taip buve?

    loretike11-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    man taip su berniuku buvo, kokius puse metu, tai nei mes isimiegodavom, nei vaikas. mum tai paprasciausiai isaugo :)

    tikmama

  2. 2

    tiesa maniskis tai visada per pilnati pirmom 2 dienom labai sunkiai miega, na bet cia manau tiek vaikui tiek suagusiam..

    tikmama

  3. 2

    as ir puldavau i nevilti ir pan, galvojau gal ausyte, gal pilviuka skauda, gal nepatogu ar pan.. na bet isaugom ir dabar miegam gerai.. ir jus isaugsit :)

    tikmama

  4. 2

    na tikekimes kad cia nieko blogo ir mes isaugsim :)

    loretike1

  5. 2

    Na as tai pavyzdziui dar taip labai ir nejauciu kad istisa nakti taip duotusi, nes ji miega savo lovyteje, bet buna kad kartais prabundu nuo to jos vartymosi, bet kai ja palieku pas kriksto mama kartais per nakti ir jos miega kartu, tai kriksto mama buna be miego visa nakti nes bijo kad neiskrostu ar dar kas nenutiktu

    loretike1

  6. 1

    sūnui 11 mėn. miegam kartu, tai kasnąkt bijau, kad neišvirstų, tikrai ėmė neramiai miegoti, randu vis nusiklojusi ir kojas vietoj galvos, ar kitoj lovos vietoj

    Rugsėja

  7. 1

    Tikrai nieko blogo,jug ir mes suauge buna,kad neramiai miegam.Gal pervargsta vaikuciai del to taip ir nutinka.As i tai nekreipiu demesio i tai.

    grirute

  8. 1

    Vaikuciai labai blaskosi ir blogai miega dar ir kai per siltai prirengti, ar uzkloti nakciai

    almyte7

  9. 1

    nu pas mus irgi tas pats mes 1m 5 men ir nieko nematau blogo tiesiog vaikas sapnuoja nuo dienos ispudziu viskas isaugama

    inesad

  10. 1

    Gali būt rami nemažai vaikų taip miega aš taip pat nuo vaikystės taip miegodavau laikui einant išaugamas toks neramumas nėra ko pergyventi ;)

    safyra