• 32ats.

    Atsibodo gyventi

    Sveiki,esu labai blogoj busenoj.Man atsibodo viskas,atsibodo gyventi,atsibodo ta kasdienybe,visokios blogos ir liudnos mintys apima,atsibodo tos problemos visokios,atrodo kad mane Dievas ir likimas skriaudzia,man nesiseka ,noretusi kad butu ir geriau.Ka daryt,patarkit ?Aciu.

    Geracobra23Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    oj oj pazystama situacija, manau visiems buna panasus luziai. ka padarysi toks gyvenimas, svarbu nenuleisti ranku, kad ir kaip buna sunku gyvenime bet ateina sviesios dienos.. viskas bus gerai.nusiramink

    tikmama

  2. 3

    o jus galvojate, kad tik jus viena zliumbiate? cia manau dauguma vis pazliumbia, nes ne visom lengva gyventi, taciau kitos nesisako.... jai neturite nei vaiku, nei vyro, (neseku jusu nei temos, nei anketos - tad nezinau) tai iekokite darbo. ir jus auksciau rasete, kad nesiseka rasti normalaus darbo.. ka reiskia normalus darbas? su 5000lt algos??? tai vietoj dejavimo, geriau 2 pamaininius darbus susiraskite, bus nemazai veiklos ir tikrai nebus laiko kada bedavoti. nepykite uz tiesia nuomone, taciau tam ir klausete, kad kiekviena mama isreikstu nuomone ir jums aiskiai atsakytu. sekmes.

    tikmama

  3. 3

    Tai manu reikejo rasyti pavadinima ne "Atsibodo gyventi " O tiesiog savo banko saskaitos saskaita kad kas gai pervestu pinigeliu nes ,siais laikais kaip matau tik jums vienai blogai esat jauna,gyvenat viena,tai ir dziaukites o kas butu jei gyventumet ne tokia jau ir viena jei su jum gyventu ir jusu vaikas,ka tada sakytumet, Pagalvokit kaip reikia issilaikyt vienisom mamom, joms nera taip lengva kaip jums mes mamos visada galvojam tik kas geriausia musu vaikams o ne mums, mes namu ramybe pasidziaugt galim retai tik kai mazylis miega. Neturit megstamo darbo,dziaugites kad is vis ji turit,na ir kas kad nepatinka vis geriau nei nieko,o kai neturi darbo tada jau ir gali skustis kaip man sunku gyventi ir t.t. Jus is nieko puciat dideli burbula, manau zmogus kuris neturi darbo mielai uzimtu jusu vieta darbe kad ir koks jis butu,darbas lieka darbu.
    O jus galetumet truputi susiimt ir nepykt ant cia esanciu nariu,jus pati paklauset ka daryt o nares jums atsake,bet jums ir atsakymai neitinka.
    Linkiu jums pirma pradeti dziaugtis gyvenimu ir labiau pasitiketi savimi.

    Ermita

  4. 3

    O ka mes galim tau pasiulyt,kad geriau gyventumei?
    Uz tave nuoma sumoketi ir dar pridet kad savo pomegius galetai patenkint.
    Gal uz rankos nuvest i toki darba kur ne pagal nuopelnus,o siaip sau tukstantini atlygi moka?
    Surast nauju patikimu draugu, kuriems vos paverkslenus pasities po tavo kojomis??
    Tuomet pasijausi laiminga.
    Na, vaikeli, daug kam (galiu sakyt drasiai kone beveik be isimties) butent situ dalyku ir truksta.
    bet kai nesiseka tai problemas teks sprest tik paciai.Kol noras per menkas paciai imtis iniciatyvos susitvarkant savo gyvenima, jokia pagalba is isores tau nepagelbes.Nes kai kazkas kazka ims daryti uz tave pacia, "patepines ratus" ,tai savaime niekada nebeismoksi buti savarankiska. O kokie zmones aplink tave sukasi,tu pati ta rata ir susikurei.Juk nieks negali uz tave nusprest ka priimi ir ko ne.

    Anonimas

  5. 3

    oj oj pazystama situacija, manau visiems buna panasus luziai. ka padarysi toks gyvenimas, svarbu nenuleisti ranku, kad ir kaip buna sunku gyvenime bet ateina sviesios dienos.. viskas bus gerai.nusiramink

    tikmama

  6. 3

    Manau cia nei viena nepadarys,kad tau butu geriau,nes ka kitos besiulo tau negerai negerai,gal tau cia ne depresija,o tiesiog toks tavo gyvenimo budas,dejuoti negerai,mane likimas skriaudzia,o kodel tu negali to likimo nuskriausiti,ir tau tada bus gerai.Cia juk ne daktai susirinke i ritine vizitacija,spresti kaip tau padeti,visu pirma pati sau padek,kad galetu kas kitas tau padeti.Draugiskas patarimas,nulipk nuo pc,iseik i lauka,pasiziurek,kokia grazi diena,kiek nuostabiu zmoniu,nusipirk laikrasti,atsiversk skelbimus,ziurek ir ten iesko zmoniu,ne i seima,bet vis tiek drabas,apsidairyk matai zmones is konteineriu iesko pavalgyti.Dar tau tikrai blogai?Truputi daugiau noro:)

    Rakolina

  7. 3

    nu klausykit tai ko jus norit iš musu , jai ka bepasakytume vistiek viskas blogai , kokios jus norite pagalbos nesuprantu??

    IlonaP

  8. 2

    as panasioj busenoj kaip autore, ir negaliu niekam skustis, nes mane uzmetys akmenimis, bet juk ne visi zmones sekmingi, vieni yra jautresni, geresni ir jie labai nukencia, laimi tik drasesni, pvz as neprasau niekieno pagalbos, neklausineju del darbo pakeitimo pas draugus, taip darau todel , kad nepagalvotu kad draugais naudojuosiu, viska stengiuosiu pasiekti be kitu pagalbos, saziningai ir todel jauciuosi nurasyta, nes pas mus vertinami zmones tik pagal rekomendacijas(draugu draugai ir gimines), vienas lauke ne karys, todel su savo bedomis kankinuosi viena, ju nieks nezino, o tuo tarpu laimingieji issikovoja sau vieta naglumu, drasumu, jie net darbo vietas gauna per kitus, nepazistu nei vienos drauges, kuri darba susirado be kitu pagalbos, jie yra laimingi, nes moka suktis, o jei zmogelis silpnesnis, nelips per galvas, tai jam bus sunku Lietuvoj, kokioj norvegijos tai jis nebus nustumtas, jis ten net valytoju dirbdamas gales gyventi kaip ponas, o cia merdes visu nustumtas,nes is jo saipysis, sakys ubagas, net mamanijos nares toki zmogu nustume ir net pasisaipe sakydamos pats kaltas, bet juk mes charakterio nepakeisim, visi esam skirtingi. Paguodos zodis pades , man patiko tikmama palinkejimas, kad ateina ir sviesios dienos, tik reikia laukti.

    vinipukas

  9. 2

    Stenkites,ieskokit darbo,uzsiimkit veikla,o ne dejokit cianai,nei vienam zmogui siaip sau,be pastangu,ne sekasi.Visi turejo nesekmiu,bet nepasidave,todel turi viska,o kas pasiduoda,nuleidzia rankas,kaip jus,tai paskui lieka tik dejoti ir sakyti "nenoriu gyventi","atsibodo gyventi".

    Jolka123

  10. 2

    tokia jauna o jau atsibodo... tai kad dar nelabai pradejai gyventi :) kazka keisti reikia, rankas kojas turi tikrai gali uzsidirbti. visi mokam verkslenti bet reikia kazka daryti ns niekas kitas uz tave nepadarys. siulau pasiskaityti apie gyvenimo prasme, karma, egzistencija ir t.t - gal atrasi savo kelia, pamatysi kokias klaidas darai kad gyvenimas tave taip "baudzia".

    arcita