• 9ats.

    sveikos mamytes pas mane tokia problemele mum 1m. 2menesei taiva mano maziukas eina miegoti 9-10 val vakaro uzmiegam viskas tvakoj bet nakty kas valanda prasibudineja vartosi ir nesuprantu del ko gal kam taip pat buvo ka darydavote???

    meiliuciuke1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    yra jau panasi tema, kad vaikas neramiai miega... na pas mus ir taip pat buvo, mano berniukas isaugo, isauks ir jusu.

    tikmama

  2. 1

    duodavau atsigerti, veliau ant puoduko sodindavau, nes pastebejau, kad noredamas ant puodo pradedavo spardytis, judeti.

    vinipukas

  3. 1

    manoji iki dveju metu ramiai nemiegodavo.db jau isaugo ir miega ramiai.

    bantukas

  4. 1

    maniskiui 1m1men buna kad kelinejasi pastoviai, virkauja, sedi kukcioja vartosi po visa lova, migruoja i rt.t. bet ne kiekviena nakti. siaip naktim jeri nevalgo negeria tai panasu kad del dantu, per daug dienos ispudziu, ir pan. nieko nedarau - viena nakti geriau pamiegam kita blogiau nu ir viskas, o vaistu kokiu raminanciu nematau dar kolkas reikalo duot.

    Anonimas

  5. 1

    Pas mus taip yra jau nuo ketvirto mėnesio... Ką čia padarysi, ko gero taip jau įpratęs yra. Aš prie tokio miego rėžimo jau įpratau, bet kartu ir viliuosi,kad greit visa tai baigsis. Saviškį vis dar žindau.

    Pabuciuok

  6. 0

    buvo ir mums toks laiko tarpas, tai miegojom kartu kuri laika, paskui duodavau arbatos vakarais biski raminancios, kad ramiau miegotu - po kurio laiko isaugo.

    Lulu

  7. 0

    mano panai 13 metu, o sunui 15 menesiu. Abu vaikai yra idealus, nes naktim ismiega po 10 - 14 valandu. Nej vienas nebuvo ir nera kaukaliaus ir naktimis nesikeldavo, nes ir vienai ir antram duodu karves piena pilna buteliuka (220ml) nuo to vaikas yra sotus, gerai miega, net pamperi permyzioja. Primaitink iki soties ir viskas bus gerai

    Anonimas

  8. 0

    labai normalu,maniskei 8 men,bet nakti ir budinejasi,vartosi,nori atsigerti,ar pavalgyti.taip pat gali kelinėtis nuo poros kartų iki desimties..
    na ir ka.. ,tai keliuos ir as.myluoju,supuoju,pamaitinu ir vel prisnūstame.
    nieko baisaus, gyvenimas tesiasi ir toliau. su laiku išaugs,tai nera joks nenormalumas,jei vaikas ramus,neklykia ištisai, neserga.

    Anonimas

  9. 0

    gal alkanas, gal ismiegojes, gal gerti nori, gal...... priezsciu gali but daug

    inesad