• 11ats.

    Kaime pas mus gyvena vyras ir žmona, apie kuriuos sklinda gandai, kad jie karts nuo karto parūko žolės ar paima "tablečių", kai tūsinasi. Jiems po 20 metų, jie propaguoja pankų stilių ir gyvenimo būdą. Kaip manote, jei visa tai tiesa, ar jiems galima auginti vaiką? O paimti ko nors daugiau nei alkoholio yra normalu šiais laikais?

    NastiaKKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Reta seima gyvena pagal Dievo isakymus.
    Vienoje seimoje smurtaujama, kitoje savauitgaliais (o gal ir dazniau) vartojamas alkoholis, kitoje nuolat rukomas tabakas, trecioje - zole, kitoje - kiti svaigalai. Visi suauge zmones renkasi gyvenima toki koki nori. Kodel jus nesakot,kad jusu kaime yra smurtaujanti seima? Juk tikrai yra, tuolab kaime! Ko kistis i kitu gyvenimus? Va is tokiu gandu ir kyla pasakymai "kaimas yra kaimas".

    O jei norejot suzinot nuomone apie seima, kurioje vartojama zole, tai nemanau akd cia labai baisu, jei tai daroma ne prie vaiko ir rukoma nedaznai ir ne super dideliais kiekiais. Atsipalaiduoja visi kaip kas moka (vieni miega, kiti siuvineja, treti zole paruko, ketvirti palieka vaika ir i kluba islekia... ir t.t...)

    O mano nuomone apie seima kurioje vartojami stiprus narkotikai, tai taip, toks elgesys netoleruojamas.


    O asmeninis patrimas jums, maziau lyskit i kitu gyvenima ir ramesnis bus jusiskis ;)

    Adri

  3. 2

    Nu ko jus kisates i kitu seimu gyvenimus ir narstote po siuleli,kas kaip nori taip ir gyvena

    ruta26

  4. 2

    nesuprantu, kas cia pasidare.. kodel taip kisamasi i kitu gyvenimus?? ar dabar del gandu isvadas darysit, patys su jais bendravot? is gandu nieko negalima spresti.. as aisku nepaimciau kasko daugiau, bet galvojat nera tokiu seimu?? cia visu nesuziuresi..

    kristale

  5. 2

    Kiek yra tokiu seimu,kur ne tik zole paruko,bet ir leidzia i viena,manau tokiems tai tikrai negalima auginti vaikus,nes vaikai visa tai mato,paskui ta paty daro.Anksciau pazinojau tokia seimenele,tai vaikas mociutei pasakodavo,kad mama sedi ir kaifuoja,tai gerai,kad mociute protinga buvo ir pasieme vaika sau.Tai nors mazius isaugo normaliu.

    Jolka123

  6. 1

    maziau reikia zet ka kiti daro ar kalba ka jie daro.Zekit saves,ka patys darot,nesikiskit

    sandi

  7. 1

    Na tai jus atsipeikekit narkotikus ir kitus svaigalus senai naudoja visas pasaulis, Lietuva ne isimtis,tai pats pelningiausias biznis kriminalams.
    O asmeniskai manau asmenys vartojantys stipresnius svaigalus nei alkoholis, vaiku neturetu teises turet, tokias moteris valstybe turestu sterilizuoti.
    Ir taip daug naslaiciu, nesveiku kudikiu vargsu.
    Man vaikas yra svenciausia kas gali buti pasaulyje. ir visi vaikuciai turetu augti tik darniose, pilno proto seimose!

    Anonimas

  8. 1

    kiekvienas gyvenima supranta vis kitaip. vieniems priimtini vieni dalykai,kitiems kiti,tai priklauso nuo paciu zmoniu ir ju poziurio.

    darlina

  9. 1

    Aišku geriau tokie neaugintų vaikų,bet čia tikrai ne jūsų reikalas.Gi pati negalite garantuoti kad jūs ko nors negero nedarysite ateityje,taip kad daugiau apie save galvokit,o ne apie kitus galvą sukite.

    aidaS

  10. 1

    na manau kad tai nieko gero , bet jau jie kaip nores taip padarys , bet manau jie nera dar subrende vaikams

    IlonaP