Atsakymai

  1. 5

    Nemazai , ko taip ilgai nesikreipet i gydytojus ? Manau tau galetu tiksliausiai atsakyti medikai kaip tave apziures , tyrimai bus

    Mazute

  2. 3

    Jei 4 metus,tai tik i gydytojus kreiptis.

    gintarep

  3. 3

    ce 4 metus ar menesius? jei metus tai siulau kreiptis i gyd, nes daugiau niekas nepades.. o jei menesius tai dar palaukti :)

    kristale

  4. 3

    kreiptis į medikus ir kuo skubiau, nežinau kodėl laukei 4 metus

    pupa34

  5. 2

    manau jog gydytojai gali pasakyti, jog jus abu sveiki, taigi kantrybes ir nelaukti, nedaryti vaikelio maniakiskai, ateis laikas ir atsiras vaikelis. jis zinokada jam geriausia gimti ir tai nuo musu noru nepriklauso, kiti pralaukia ir 6 ir 10 metu ir netiketai susilaukia. stebuklai atsitinka kai maziausiai tikiesi ir kai jau prarandi vilti..

    juliete

  6. 2

    vienintelis patarimas kreiptis i medikus nes tai yra kazkokia problema kuria salinti kuo skubiau,na ir dar galiu patarti pasidaryti kraujo tyriis gal jusu kraujo grupes nesutampa ir sunku pastoti

    Estėja

  7. 2

    Sveikute neniute, mums taip pat buvo tokia situacija, pirmo vaikelio susilaukėm greitai, net neplanavom, netyčiukas:) O kai norėjau pastoti su antru ir planavom, tai šakes kiek išyvenimų patyrėm, jau galvojok, kad nebesusilauksim antro leliuko. Pirmąjam buvo jau 2 metukai ir pradėjok planuoti antrą, beveik 3 metus negalėjau pastoti, kreipiausi į klaipėdą į privačią vaisingumo kliniką, pasidariau tyrimus ir paaiškėjo, kad pas mane buvo daugiau vyriškų hormonų nei moteriškų, be specialistų būčiau nesusilaukusi dukrytės, tai va gydytojas man paskyrė gerti dviejų rušių kontraceptikus: DIANE IR CIFIC atrodo antri tokie, nepamenu gerai, gėriau 4 mėnesius, poto nutraukiau ir planavom ir va gimė mums 2008 metais dukrytė ir dar ne betkokią dieną o gruodžio 31 dieną, esam labai laimingi ir beabejo esu dėkinga tam gydytojui, jis mane nuteikė, kad pastosiu, nes su pirmu buvau pastojusi:)))) O tu neniute kreipeisi į kokį specialistą? Patarčiau tau kreiptis :)

    ernesta3

  8. 2

    Per tiek laiko jei nepavyko nesisaugant pastoti tai tikrai gali kas nors blogai buti. O gal jus tai darydavote per tavo nevaisingas dienas, na bet nzn per 4 metus turejo pasitaikyti manau ir vaisingu dienu, tai jei tikrai norite vaikelio butinai nueik pas ginekologa, ras priezasti del ko iki siol dar neturite atzalu. Abejiems manau jau reiketu issitirti.

    Erika_P

  9. 2

    Mes tikrai nieko pasakyt negalim.Apsilankykit pas gydytojus.
    Laikykites!

    rimrem

  10. 1

    na cia tik medikai gali padeti jei tiek ilgai nepastoji niekaip...

    ervijota