Atsakymai

  1. 3

    nors aš už saviški gerokai vyresnė,bet pasismagint drauge mudu pasiruoše bet kada,bet ir kur, ir dažnai net visai netikėtai.Niekad to neplanuojame,o gaunasi taip ,kad mylimymės per mėnesi gerokai daugiau kartų,nei jame buna dienų :))
    Dar labai užveda,jog maniškį į lovą parsiversti geidžia ui,kiek daug panelyčių.. mielai pačios net atvirai būna flirtuoja.
    Bet maniškis deje nepasiekiamas,paerzina,duoda šansą pasikankint kokiai gražuolytei,pašokdina ir išdidžiai palieka prie suskilusios geldos.
    Demonstratyviai tada mane apsikabina,pabučiuoja,ir nuosirdžiai vis iš naujo prisipažįsta meilėje.

    Anonimas

  2. 2

    taip, juk tai mano vyras, ir labai man patrauklus, juk rinkausi sau vyrą.

    coliukexxxx

  3. 2

    as tai savo vyro geidziu betkada ir betkur, nedgi kai jo nera salia. anonimas pas mus panasi situacija mes mylimes daugiau kartu per menesi nei jame yra dienu :D . manau jai myli savo vyra tai turi jo geisti

    saslas123

  4. 2

    Pries mm savaite, isvis negeidziu, nes kaltas pms, o po ju daznai...:)

    estrella181

  5. 2

    Daznai geidziu savo vyro, jis net juokiasi, kad kuo arciau vaikucio gimimas tuo labiau noriu jo :D Jis visada buvo mylimas, niekad negalvojau, kad turesiu vyro ideala, bet dabar matau, kad tai mano vyras :)

    motomane

  6. 2

    Labai myliu ir geidzio jo, gal ir del to, kad jauna esu, galeciau myletis kiekviena diena po kelis kartus. :)

    gabrielita123

  7. 2

    Man maniskis ir patrauklus ir geidziamas. O jei sekso atzvilgiu buna visokiu dienu, ir kai pavargsti bet mes tiesiog abu suprantame vienas kita.

    rasarockina

  8. 2

    Tikrai taip :) Man vyras visada buvo geidziamas ir pats graziausias ir liko iki siol...Manau kad mano dauguma pazystamu man pavydi kad turiu toki vyra :)

    brigitele89

  9. 2

    Keista,kad atsakau i tokius klausimus,bet taip...Vyro geidziu daznai,net bunant jam darbe,parasau labai smagia zinute,kad paskui tiek vyrui tiek man visa diena galvoja sukasi kaip greiciau namuciu ;) Sypsena net kelia paciai taip rasant,bet vyras man ne tik namuose patrauklus,jis man visur patrauklus,todel samoninga,kad vyro gali geisti,bet kur :) tik savaime aisku su saiku:)

    Mamytukass

  10. 1