Atsakymai

  1. 6

    Nenoriu buti blogu pranasu,bet buvo ir man taip ,kad tryne ties priekiniu iskirpimu ir niekas nepadejo !!! Kai batai peranksti, juos lengviau pratampyti, o kai trine ties dirzeliais ar iskirpimais yra liudnesni popieriai.Manau,kad teks tau paklausyti rimrem patarimo ,atkenteti oficialiaja dali,o po to sokti i patogesne avalyne :) Grazios Jums sventes, tikekimes,kad bateliai neaptemdys pirslienes nuotaikos ir jaunavedzius supirsit sekmingai :)))

    almyte7

  2. 4

    na, jeigu jau jie atviru priekiu ir vis tiek spaudzia, tai nelabai jau ka ten ir padarysi, tai tik belieka pakentet ir greit persokti i patogesnius batukus :)
    Arba jeigu jie odiniai, tai bandyk juos suslapinti ir pavaikscioti po namus, dregna oda greiciau prasitampys.

    Agne

  3. 4

    O nenori pasiimt patogiu bateliu?Oficialia dali atbuk su su graziaisiais,o per baliu sok i patogius;)
    As kai nuotaka buvau,taip dariau:))

    rimrem

  4. 4

    mano bateliai atviru priekiu ir man trina ties pirstais ir dar truputi auksciau... :( o rytoj vestuves ir su jais eisiu, teks isbut visa diena, nes pirsliaujam, tai nzn ka daryt :(

    Cobrike

  5. 4

    Pamenu,mums mama dregnus laikrascius i batus kisdavo,kad prasitampytu.

    rimrem

  6. 3

    paprašyk draugės, kurios pėda didesnė, kad panešiotų, jei sudrėkinus neprasitempia.Tik tegu nepesistengia, nes man viena kaip pratampė pasiskolinus, tai batai nuo kojos krist pradėjo.

    vinipukas

  7. 3

    Užsiklijuok trinamas vietas pleistriukais, apsiausk ne neilonines kojines ir ištepus dektine tas batelių vietas kur trina(tik iš vidinės pusės) pavaikščiok per dieną su tais bateliais. Nakčiai gali įkišti drėgnus laikraščius. Ir nepamiršk į balių įsidėti patogesnius batelius, jei visos šitos priemonės nepadėtų. Sėkmės ir geros šventės :)

    trejetukas

  8. 3
  9. 3

    na as kiek zinau, tai reikia pilti degtine, tada aosimauti ir pavaikscioti, sake kad gerai prasitampo bateliai

    gintariuxi

  10. 2

    su dregna kojine isimovus vaikscioti,sako padeda pratampyti

    ruta26