Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Geriausiai vanduo, nes sultys "užsiskaito" kaip maistas organizmui, o nėštukėms reikia gerti daug skysčių

    Ganešas

  3. 1

    geriau gerk vandeni,o jei turi gali gerti naturalias sultis,juose daugiau vitaminu

    nežiniukė

  4. 1

    Kadangi mes abu su vyru esame pakvaise del pomidoru sulciu, tai ju pas mus namuose pilna. Seniau gerdavom cido, taciau kai pastojau nusprendeme, kad is parduotuves pirktu sulciu geriau negerti. Dabar naturalias pomidoru sultis spaustas namuose imame is mamos rusio, o jei ju pritrukstame tai as pirmenybe teikiu vandeniui, negazuotam arba nedaug gazuotam mineraliniui vandeniui, ir tik labai retai jei kur vaziuojame ir nera galimybes gauti tokio vandens, tada stengiuosi pirkti cappy ice fruit arba nestea. :)

    Mistikute

  5. 1

    betkokiu atveju, nestumas tai ar ne, visad geriau yra vanduo. O sultys gerai tuo atveju jei yra naturalios, svieziai spaustos, o ne is pakeliu "Cido" ir pan.

    Adri

  6. 1
  7. 1

    jai sultys is pardotuves geriau jau vanduo o jai namines tai ir sultys gerai bet manau ir vandens reikia.

    mamyciuke

  8. 1

    vanduo. man su pirmu norejosi tik sulciu, o dabar geriu ti vandeni. o jis ir sveikiausias.

    tikmama

  9. 1

    aš tai tik vandenį negazuotą akvilė gerdavau, man labai numalšindavo troškulį, o manau ir sveikiau nei tos sultys parduotuvinės

    Pabuciuok

  10. 1

    As dabar laukiuos, dazniausiai geriu vandeni. Bet buna kartais ivairiais gerimais pasilepinu, bet retai. ( isskyrus alkoholi). O sultis irgi daznai geriu, kartais namie spaustas, kartais is parduotuves, skaiciau, kad nestukems gerai apelsinu sultys. Mano nuomone, nereiktu ant vieno gerimo pasilikt, dazniau gert vandeni, bet ir sulciu nepamirst, nes jose yra vitaminu, kuriu tuo tarpu vandenuky nera.

    gabrielita123