Atsakymai

  1. 2

    Žinoma, viskas nuo žmogaus ir jo asmenybės priklauso

    Ganešas

  2. 2

    visi skirtingi, ne i metus reikia ziuret kaip kaskas sake, o y poziuri, jei vyras nori tureti vaika ir tam pasiruoses, jis gali buti geru tevu, mano vyras teciu tapo 25 metu.. ir yra labai geras tetis, yra pavyzdziu kaip suauge vyrai nesusitvarko su mazais vaikais, mano vyrui problemu beveik nebuvo, o apie auklejima isvis nera ka kalbet vaikas jo labai klauso..

    kristale

  3. 2

    Ne nuo metu,tai priklauso,o nuo pacio zmogaus.

    grirute

  4. 2

    Taip gali, maniskiui bus 23 siemet, tečiu tapo 21. Man paciai 31 dabar. Antroj santuokoj gyvenu, pirmas vyras buvo 3 metais vyresnis, bet bet negaliu palygint su antruoju. Dievas nedave pirmoj santuokoj 8 metus vaiku turet, o su antruoju susilaukem lb greit. Viska padeda, viska daro, tik yra gal siek tiek nervuotas, kad visko duot mums negali. Taciau jam dar viskas pries akis, maskava per viena diena nepasistate. Bet tikrai yra jaunu zmoniu ir subrendusiu daug labiau nei 35metu.

    rasarockina

  5. 1
  6. 1
  7. 1

    Tikrai gali buti geras. Tik ziurint koks jo poziuris i vaikus, i seima, kasdiene rutina. Vieni tam yra pribrende o kiti ir 40metu sulauke nera tam pasiruose. Svarbiausia kad pats noretu buti geru teciu :)

    LGreta

  8. 1

    Tikrai gali, mano vyras teciu tapo budamas beveik 20m., yra atsakingas ir rupinasi, kad nei dukrytei nei man nieko netruktu...

    estrella181

  9. 1
  10. 1

    tai aišku,kitas ir 17 Metų gali būti geras tėtis.

    aidaS