• 17ats.

    Ar yra mamanijoje tokiu nariu , kurios buvo apgautos? Ka nors pirko, pervede pinigelius, bet taip ir nesulauke perkamo daikto...

    ar daznai pasitaiko nukenteti nuo panasiu sukciavimo atveju?

    AusruteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kolkas taip nepasitaike, kiek esu pati pirkus kiek pardavus, visad ir issiunciu ir pinigus gaunu ir taip pat su kitais darau.

    Adri

  2. 2

    UAB Natural Pharmaceuticals - šlykšti įmonė, per prievartą siunčianti visokį šlamštą ir pinigų paskui reikalaujanti

    Jorkaile

  3. 2

    http://www.facebook.com/emile.kleinauskaite
    Cia jos FB

    Jolka123

  4. 2

    smagu ir man tave cia matyti, kristale :)... tai va, uzejau cia ir apsikvailinau :)... labai ieskau vienos knygos... aisku i mano klausima i az parase elingiukas.... pervedziau jai pinigelius... ir jau kaip visi suprato... likau be nieko... bet nieko tokio... yra susirasinejimas, pavedimas (taigi ir vardas ir pavarde)... jei netgausiu savo pinigeliu, eisiu i policija ir banka pranesiu apie sukciavima... todel ir klausiu, gal dar yra tokiu apsikvailinusiu kaip as :)

    Ausrute

  5. 2

    taip,dabar tiksliai nepamenu,kaip ji buvo pasivadinus,bet skelbesi kad dovanoja rubeliu,paklausiau ar siustu pastu,sakiau uz pasta galiu susimoket, tai atsiunte savo saskaita.pervedziau 20lt.
    Bet jokio siuntinio negavau,ir tokio nebuvo issiusta.
    nors parase sms,kad pinigus gavo,ir iskart issiunte,tipo jau keliauna siuntinys..
    toliau neatsiliepe ne i viena skambuti,ne i viena sms.
    tuomet ivedus jos varda pavarde,tel nr. per google,radau info apie ja(kad tipo kazkokia socialines paramos nare esanti).ir dar kitu jos telefono nr.
    vienu is jo paskambinau,tai atsiliepe kazkoks jos vyras,issakiau viska apie sukciavima, jis tik issigando,is kur ta numeri suzinojau.ir pasake,kad jo merga daug kam ka prizadejusi,o dabar slapstosi uzsienyje.tai perdaviau ta ivyki i policija,vyksta tyrimas dabar.pinigu dar neatgavau.
    nete jos ir foto faceboke buvau radus.
    cia gal pries pusmeti buvo.(o snukelis tai narkomanes)

    Anonimas

  6. 2

    labas ausrute, malonu vel tave isgirst :)) ERIKAP pirko drabuzelius is mamanojos nares elingiukas, nusiunte pinigus i ta 'pardaveja' dingo kaip i vandeni, kaip jai toliau sekasi ja ieskot man labai ydomu.. man asmeniskai neteko su tuo susidurt, as turbut nesiusciau pinigu taip aklai...

    kristale

  7. 2

    1amberiukai, o is ko pirkai?

    Ausrute

  8. 1

    Is Mamanijos tinklapio nariu esu pirkus 2 kartus. Ne karto neapgavo. Prekes buvo geros.

    Imbiere

  9. 1

    na va,mamytes tikrai cia m8s7 pakanka,kad tokia surast ir nubausti,gal vienijames ir davedam reikala iki galo?
    kam 20Lt,kam knyga,kam dar ka,tai vataip ir prisipelno.

    Anonimas

  10. 1

    sita maciau,berods tik bendrapavarde-varde cia kita mergina. toji buvo brunete,ir kai anksciau ja buvau demaskavus buvau radus daugiau konkre2ios info apie jos veikla socialiniuose saituose.taip pat jos telefono numeriu,kuriais ji tipo suteikia pagalba ir parama sunkiai besiverciancioms mamytems.

    Anonimas