• 12ats.

    Mamytės pavardinkit vaikučiams skirtos avalynės firmas. Kokios yra geriausios, patkimiausios, kokybiškiausios? Gal iš savo patirties kažką pakomentuot ir parekomenduot galėtumėt ?

    Ruošiamės pirkti batukus rudeniui ir žiemai. Tai bus pirmieji rimtesni batukai. Vaikutis jau vaikšto. Todėl domina kokios avalynės gamintojų firmos batukus rinktis, kad būtų kokybiški ir patogūs vaikui?

    PabuciuokRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    http://www.batukas.lt/Pub/default.aspx gal čia ką rasite

    Ganešas

  2. 2
  3. 1
  4. 1
  5. 1

    Tiesa, pasinaudojau rugpjucio men akcija ir sioje parduotuveje pripirkom dukrytei avalynes ir labai dziaugiames

    http://www.batuotas.lt/index.php?route=common/home

    almyte7

  6. 1

    Mums patinka Ecco ir Crocs visi batukai, tiek zieminiai , tiek vasariniai. Bartek patinka taip pat, bet tik ne ziemine ju avalyne :)

    almyte7

  7. 1
  8. 1

    Zieminius buvau nupirkusi Bartek firmos, siaip geri batukai, nesikaupia dregme kojytese, ir visada siltos kojos budavo,nes kailis tikrai geras ir storas. tik nepatiko, kad nedaug panesiojus atsiklijavo batuko krastas, nors sniego ir vandens neleisdavo, tai sioks toks nedidelis minusiukas. Dar labai kokybiski ir geri batai yra Ecco. Vasarai pirkom basutes sios firmos, tai labai geros, prisitaiko prie vaiko pedos linkiu, netrina, nespaudzia, neprakaituoja. Rudeniui jau esu numaciusi patinkanti modeliuka is ecco savo vaikui.Kas kokybiska pigiai nekainuoja, tuo jau isitikinau. Dar geox geri batai, pralaidus orui. Tik ten vaikiskus gamina gal nuo 25 dydzio jei neklystu.

    kvapni_feja

  9. 1

    Bartex,Crocs,nors šiaip į firmą nelabai žiuriu,labiau į kokybę ir kaip vaikučiui kojytė jaučiasi jame.

    pavasarinuke

  10. 1

    Turejom Bartek zieminius batus, o dabar nesiojam Bartek basutes. Tikrai tinka ir patinka :), kokybe labai gera.

    Kikymara