• 8ats.

    Antidepresantai

    Sveikos,kreipiuosi i tas kurios vartojaVisa diena negeriau,o nesenai vakare isgeriau,blogiau nebus?Skaiciau kad vienos geria tik vakare,nes taip geriau.O jus kaip vartojate, diena ar vakare?

    Geracobra23Vaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Priklauso nuo rūšies, vienus reikia gerti ryte, kitus vakare. Paskaitykit ant informacinio lapelio

    Ganešas

  2. 2

    jai jie padeda uzmigti tai tu lengviau uzmiegi o jai ne tai gali bet neuzmigti vakare nes yra antidepresantai kurie nesukelia mieguistumo tai net jai pavartoji 6val vakare gali neuzmikti ir kankins nemiga nors busi rami

    mamyciuke

  3. 2

    ziurint kokie tie antidepresantai,as geriau vakare,nes jie mieguistuma sukeldavo.Pasiskaityk informacini lapeli,jei nera nurodyta,kurios paros metu gert,tai gali ir vakare isgert.

    Anonimas

  4. 1

    Yuki<nu tai man gydytoja ir israse su receptu,nes kitaip man neparduotu!Klausiau,sake kad tik su receptais!Buvo anksciau pries pora metu pardave ir be recepto.Jei ryte nenori gert,o nori vakare,tai manau kad nieko cia blogo,nes 1 karta i diena reik gerti.

    Geracobra23

  5. 1

    Beje, jei vaista pamirstama isgerti, galima isgerti ir po keliu valandu, bet tik ne vakare, jei vaista kasdien geriate ryte. Tokiu atveju ta diena praleiskite, ir gerkite nuo sekancios dienos, kaip iprastai.

    Yuki

  6. 1

    Antidepresantus gali israsyti tik psichiatras arba psichoterapeutas. Jis ir pasakys, kokiu paros metu ir po kiek bei kiek mg. tableciu (ar kapsuliu) reikia gerti. Ir tai yra labai svarbu. Negalima tokiu vaistu gerti savo nuoziura.

    Yuki

  7. 1

    neissimiegojau,negalejau uzmigt,dabar jauciuosi kaip po dozes ..

    Geracobra23

  8. 1

    Nu parasyta kad dienos metu ir tuo paciu laiku gerti.Bet taip manau nebutina.

    Geracobra23