Atsakymai

  1. 2

    O man visai nieko atrodo jų kainos, pirkom roletus ir tinklelius, tai nesiskundžiam tikrai

    Ganešas

  2. 1

    Mes seioj tai jau antra partija roletu pas juos uzsakem, mums tai padare per savaite. laiko irgi gerai - be jokiu problemu

    Anonimas

  3. 1

    na girdeta firma, kokybiskos prekes tik kaina didoka

    Renatuke333

  4. 0

    Tevai pirko lauresta roletus ir tinkliukus nuo uodu senai jau, viskas ok, atsiliepimai geri. Rudeni mes plisuotus roletus ir medine zaliuze uzsisakem, tai medines teko palaukti ilgokai, bet dabar visur su namu isirenginejimais taip. Siule pakeisti spalva, bet mes sutikom geriau palaukti. Siaip aptarnavimas malonus, ir meistrai geri, rekomenduoju

    Emule

  5. 0

    mums viskas gerai - dexteroj buvo brangiau. emem sita https://www.lauresta.lt/produktai/zaliuzes/plisuotos-zaliuzes/

    Anonimas

  6. 0

    Gal ne visai i tema, bet kas nors galbut esate pirke zaliuzes is https://www.solemlux.lt/produktai/e-parduotuve/horizontalios-zaliuzes/? Domina butent tokios kaip nuorodoje. Jei kas pirkote is ju, gal zinote ar patikimai ir laiku pristato prekes, kaip kainos lyginant su kitais zaliuziu gamintojais? :)

    Anonimas

  7. 0

    Nu pirkom ir roletus ir tinklelį durim, nes vaikas alergiškas uodam. atvažiavo, išsimatavo dar patarė kaip patogiau būtų. Jau keli metai kaip turim nesugedo, normaliai viskas atsidaro, nužsikerta.

    interjeroguru

  8. 0

    vietoje žadėtų 15 d.d. roletus pagamino per 32 d.d. - nuolat keitė terminą. Nepatikima laike.

    Anonimas

  9. 0
  10. 0

    draugai pirko roletus visam butui - pasiule geriausia kaina uz kokybiska preke tai ir pirko, o mes ruosemes irgi pirkt, bet apsigalvojom ir visai nedejom nei zaliuziu nei roletu virtuveje ant lango, o vertikaliu zaliuziu kambariui uz geresne kaina gavau kitoj firmoj isikurusioj "Urme".

    Anonimas