• 19ats.

    Ar penkių su puse verta būtų leisti savo atžalą į parengiamąją grupę?

    Mūsų sūnelis gabus, atmintį gerą turi, tai sakau, gal leisti į parengiamąją. Kokia būtų jūsų nuomonė, gal klystu? Aš nuo 6 metukų jau ėjau į mokyklą.

    ernesta3Parengiamoji mokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Tai , žinoma, priklauso nuo vaiko gebėjimų, aš -kaip pedagogė,patarčiau neskubėt.Aišku, būtina su vaiku užsiimti pagal jo gebėjimus,-tegu labiau domisi knygelėmis, duoti atlikti sudėtingesnes užduotėles skaičiavimo procese, tobulinti mintinį skaičiavimą, leisti daugiau spalvinti, piešti-tegu lavėja rankytė.Sėkmės.

    misle

  3. 3

    as buvau tokio amziaus pas teta mokytoja isleista i mokykla pasedet savaite klasej su tikrais mokiniais.. tai fainai buvo, zaidimas, bet daugiau nereikejo, butu buve per daug. pasku ejau i mokykla nuo 6, bet mm eigoj suejo 7 metai.

    juliete

  4. 2

    Ne neleisim, tik galvojau, aišku jis dar per mažas :) Kartais jis man sako, kada galėsiu eiti į mokyklą, noriu būti didelis :)

    ernesta3

  5. 2

    cia tavo apsisprendimas, bet as taip pat kaip trejetukas galvoju, kam skubinti, vaikyste?paskui viskas daugiau, nebus tokiu dienu, reiks tik mokintis ir mokintis.mano mergaite irgi labai gabi, bet as ja leidau tik 7 metu su trupuciu, ir ne kiek nesigailiu.labai sunku seis laikais mokintis, labai daug is vaiku reikalauja, is musu tiek nereikalaudavo, jiems labai sunku, todel patariu neskubeti:)))

    ievutek

  6. 2

    Aš asmeniškai tai tikrai neleisčiau. Ir neleidau, nors mano vyresnėlis sūnus tokio amžiaus irgi labai gabus buvo. Nesuprantu kodėl mamos taip skuba iš vaikų atimti vaikystės džiaugsmus. Juk kai pradedi eiti į mokyklą, jau prasideda rimtas "darbas".
    Be to ir specialistai pataria neskubėti leisti, nes antroj ar trečioj klasėj tas vienų metų skirtumas dažnam vaikučiui pasijaučia moksluose, nes jų suvokimas dar nebūna daaugęs iki toje klasėje mokamų dalykų sudėtingumo.
    Bet, beabejo, čia tik pačių tėvelių apsiprendimo reikalas.

    trejetukas

  7. 1
  8. 1

    ankstyvas ugdymas niekam nekenke, bet tai nesvarbu ar vaikas ugdomas namie ar mokykloje

    vejune

  9. 1
  10. 1

    na maniske eis ir nuo 6 metuku y mokykla siuo metu ji lanko paruosemukus

    jovita24