• 8ats.

    Del atskiros palatos, ar reikia is anksto tartis? susitartume,bet kaip pagalvoju,gal man gimdymas uzeis ne pagal termina,tai ka tokiu atveju daryti.

    Nes man jau ne vienas zmogus sake, kad reiktu is anksto.

    MamytukassPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Manau, kad iš anksto tartis neverta

    Ganešas

  2. 1

    kai atvyksi gimdyt tada ir paklausi ar yra laisvu ,nes kaip galima tartis jaigu nzn kada lelius nores isvyst pasauli:)

    indraya

  3. 1

    As kai nuvykau i ligonine tada ir pasiprasiau. Kol pagimdziau atlaisvejo palata tai ir gavau, o jei nera laisvu tai tada i bendra paguldo.

    Anonimas

  4. 1

    As nesitariau. Kai nuvaziavom paklausiau ar laisva, buvo laisva, tai iskart mus su vyru ten ir apgyvendino :)

    Kikymara

  5. 1

    tai arba gausi arba negausi. as uzsirasiau iskart priemime, sake jei viskas gerai ir paleis namo mama su vaiku, palata gausim, jei ne, negausim jau, tai juos isleido, mes uzemem palata. o kaip is anksto vyksta tas uzsakymas tai nezinau ir nesigilinau, nes nesamone - ka tu zinai kokia diena ir kokia valanda tiksliai gimdysi, nebent su kazkokiom islygom tie uzsakinejimai daromi. reik pasiskambint ir bus aisku jei nori is anksto.

    Anonimas

  6. 0

    Ko man griebtis, as jusu pasitikiu jumis.

    Anonimas

  7. 0

    manau kad neišeina taip susitart , juk nežinai kada gimdysi , o jai užsisakysi tai dienai palata gausi sumoket už ja , jai ir negimdysi ta diena , kiek žinau kai atvažiuoji pasiklausi , jai yra laisva tai ir užsisakai

    IlonaP

  8. 0

    Buna, kad uzsisakai ta palata, bet vistiek salia kazka paguldo, nes nebuna vietu, bent jau taip antakalny buna, kai daug gimdyviu:)

    Mystica