Atsakymai

  1. 3

    Taip ir gali būt,kad žirniukas dar labai mažytis,ir fiziškai tiesiogneapčiuopiamas.(o ir moterų gimdos skirtingos,tiek ir dydžiu,tiek ir elastingumu) taip pat ne vienodu tempu ir padidėja augant vaisiui.
    O nėštumą testas rodo todėl,kad organizme jau pakankamas kiekis yra hormono,kuris atsiranda tik būnant nėščiai.
    to hormono gydytoja nei pamatys,nei užuos,nei apčiuops. Tol kol fiziologiškai ir aiškiai mažylis pats neūgtels gimdoje ir bus jau juntamas.
    na.mamytės,kartais užduodate tokius vaikiškus klausimus,kur ir taip viskas suprantama.

    Anonimas

  2. 3

    piramais menesiai buna kad dar serga kaikurios mamos,o jums gal cia paskutiniai tepliojimai bus,nesinervuokit ir palaukit iki rytojaus,atsakyma suzinosit gal ir daktarai pastebes jau

    mamulyte

  3. 3

    dal dar mazas nestumas pas jus ir nemato,nesinervuokit ir palaukit pora savaiciu :)

    mamulyte

  4. 2

    tai panasu i nesivystantį neštuma,jei nera jokių hematomu,cistų..
    arba negimdyminis nestumas,vystosi pvz: ne gimdoje, o jos prieigose,ar kiausidziu kanaluose.ten daug sunkiau pastebėt nestuma,net su siuolaikine iranga,
    negimdyminis nestumas yra labai pavojingas.
    taip pat gali būt ir normalus paprastas neštumas,bet taip pat nesivystantis,o sustojęs ties kazkokia riba ir psio,ne iš vietos. o vaisius del to nezuva,tol kol nezuva placenta,iš kurios jis maitinasi.
    dar buna atveju,vaikelis vystos,o placenta neatlieka svo funkciju,todėl vaikiukas nebeauga,bet dagyvenėja savo dienas.
    Nu ka cia mes prispeliosim kaip ten tau kas yra. variantų daug,ir kiekvienos neštukės tie patys simptomai gali reikšti visai ką kita.
    juk nepasodinsime taves i ginekologo kėde,ir nepaziuresime kaip ten kas pas tave dedas.

    Anonimas

  5. 2

    o dėl tepliojimo,tai visai gali tas tepliojimas vykti ir pastojus,ir jokių pasekmiu neturet ateityje,atsiradus ir dar ne vienom menesinems besitesiant.
    kita priezastis,tepliojimas gali būt dėl esancios gimdoje hematomos,ar cistos.
    hematoma dažniausiai išsivalo(iškraujuoja)(gali būt labai net gausus kraujavimas ir ilgai besitesiantis) savaime, (jos niekaip negydo),ir vaisiui nepakenkia ,jei neužauga nedidesnė už jį,ar atokesnėje kerteleje.
    Būtent,su hematoma esu pati patyrusi nėštumą.
    Lėlytė gimė sveikut sveikutele.
    dar kraujavimas,tepliojimas gali būt ir persileidimo priezastis. :) ,esu ir tai patyrusi pora kartų. Kuomet nėštumas labai mažytis,jis tiesiog praeina,kaip gal kiek gausesnės iprastos mėnesinės.O kai didesnis,ir sunkiai besivalantis,tai kraujavimas (tepliojimas) užsitesia,atsiranda,užsistovėjusios rudo kraujo išnašos,arba blogas kvapas,tada dažniausiai jau reikalingas išvalymas.

    Anonimas

  6. 2

    pirmu dienu tiesiog nepastebi daktarai reiktu palaukti truputi

    Renatuke333

  7. 2

    na ir kas tos 6sav. ? man pirmo nestumo 6sav irgi nemate, tepliojo istisai, negasdinu, bet man tas nestumas nieku geru nesibaige..bet po savaites man pamate ir pasake, kad nestumas yra-cia prikauso nuo gydytojo, aparaturos..teigiamas testas gali buti ir del nestumo, ir del cistu kartais parodo +, ir po persileidimo del hormonu..kantyrbes biskeli ir po savaites ar dvieju pasakys tiksliai, tik jei tikrai neramu del tepliojimo(neaisku kiek laiko teplioja-ar visas 6sav teplioja?) kreipkis i kita daktara, kad apziuretu ar viskas gerai..jei teplioja tik keleta dienu, paprastai nieko baisaus, bet jei teplioja visas 6sav kiekviena diena-tuomet jau nieko gero, gali buti gresiantis persileidimu..

    safariE

  8. 2

    Taip buna,kai labai mazas nestumas buna,todel ir gydytojas negarantuoja 100% kol pats neisitikines yra,o del tepliojimu pirmais nestumo menesiais taip buna kai kurioms nestukems.

    Bosiene

  9. 2

    Bandau nesinervot, bet neiseina! kaip gali nematyt nes paskutini karta sirgau liepos 11d, sesios savaites ir nemato! bijau, kad buciau pastojus ne vietoj, bet isivaizduoju turetu siaubingai skaudeti. skaiciau kad testas gali rodyti ir teigiamus atsakymus del hormonu po persileidimo. oj einu is proto....

    Dovile28

  10. 2

    man ir taip buvo,liepe ateit vel po savaites.atejau ir jau mate:)nesinervuokit viskas bus gerai.

    indraya