Atsakymai

  1. 4

    neteko girdeti,kad krikstynos truktu 2 dienas, manau to nereiketu sureiksminti. del visa ko reikia turet atsargini plana, bet tegu pagrindine svente buna ta pirmaja diena, o antraja tik jaukus pasisedejimas, nes manau liks tik patys artimiausi zmones...

    juliete

  2. 3

    tikrai, ce priklauso nuo tevu, kokes galvoja daryt krikstynas, man tai jau butu per daug 2 dienas, mes vestuves 2 dienas sventem.. o ce krikstynos, mazylio svente man atrodo uztenka ir vienos dieneles..

    kristale

  3. 3

    Nu jei tevai ruoses svest dvi dienas tai gali ir pasiruost.

    kristulele

  4. 3

    na, man irgi keistokai atrodo net dvieju dienu krikstynos. Negi neuztenka vienos isimintinos dienos?
    Esu kazkada radusi visai nebloga internetini puslapi apie krikstynas, kur visokiu patarimu ir straipsniu yra.
    www.viskaskrikstynoms.lt

    Agne

  5. 3

    Reiktu atsiklausti tevu, kokio lygio bus krikstynos.Jei planai dviems dienoms,tai kodel ne?

    gintarep

  6. 2

    Čia manau nuo viskas jusų priklauso.

    Deimax

  7. 2

    Na asmanau kad kriikstynoms 2 dienos yra per daug, cia jau kaip per vestuves :) na bet aisku smagu kai ilgiau :) nominacijos ir kaip per vestuves :) na bet aisku galima ka nors sugalvoti :) na as nei vieno zmogaus nezinau kuris buti sventes krikstynas 2 dienas :) tai jei cia patarimu negausi ka sumastyti tai paieskok internete, ten buna visko priedeta :)

    Erika_P

  8. 2

    Krikstynos bus tikra svente, su visais "pribumbasais".Teveliai sako, kaip tu padarysi, taip ir bus, va kokia atsakomybe man uzkrito. Gal kokias nominacijas paskelbti..? bet cia jau kaip vestuvese..nenoriu susimauti. O tai gal kuri buvot krikstomama dvieju dienu krikstynose? Ka daret? Mat busiu pirmakart, tai jaudinuosi...siek tiek.

    Anonimas

  9. 2

    ziurint kokio lygio krikstynos ir kaip jos yra organizuojamos,manau tai turit apsitarti su tevais,kaip jie nori,o jeigu jus labai norint ruosti antra diena,kodel gi...:)

    iirina

  10. 1

    manau nereikia,bent jau mes jokios programeles nedarem nei pirma nei antra diena...

    daina