Atsakymai

  1. 5

    priaugau 20kg, sveriau 74kg. 10kg nukrito pagimdžius, o kiti po 2mėn, dėl didelio sukrėtimo(laidotuvių). Dabar vėl priaaugau.

    vinipukas

  2. 4

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    Anonimas

  3. 4

    Aš priaugau 16kg per kiekviena neštumą. O liko kokie 8kg. Labai nesimato,nes pagal metus esu 37-irių ir atrodau normaliai. Sveriu dabar 58kg o ūgis 160cm.

    Deimax

  4. 3
  5. 3

    Per nėštumą priaugau 19 kilogramų,po gimdymo grįžus namo svėriau 11kg mažiau,per pusantrų metų numečiau visus kilogramus,kurie buvo užaugę per nėštumą,o dabar net 3 kg,mažiau sveriu nei per nėštumą,norėtus dar kokius 2-3 kg numesti;-)Svoris nukrito savaime,nesilaikiau nei dietų,nei sportavau..Bet iki šiolei yra atsikišęs pilvukas ir ant klubų lašiniukų nemažai,na čia manau reikalingas sportas,bet niekaip savęs neprisiverčiu....

    debesėlis

  6. 3

    Kai laukiausi buvau priaugusi 10 kg., tai tie po gimdymo nukrito ir dar keli, bet kai nustojau maitinti tai vė keli kilogramai prikibo, tai sakau reikia ir tų atsikratyti :))))

    Irma

  7. 3
  8. 3

    Priaugau apie 14 kg per nestuma. Savaite po gimdymo buvo like 5 kg virsvorio. Po menesio jau beveik nieko neliko. Bet kai pasibaige pienelis apie 5 kg vis delto priaugo ir nekrenta jau puse metu:(

    dianela

  9. 2

    Nukrito visi ir dar daugiau. Nes sunku buvo augointi

    Auksare

  10. 2

    priaugau 25kg,dar liko 10,nezinau kaip numest,neuztenka valios:-((

    ruta26