• 16ats.

    kaip reaguotumet,jei svetimas asmuo,pradetu ant jusu ir jusu vaiku varyt?isvadintu necenzuriniais zodziais?

    situacija tokia,kad nepilnamete mama pradejo pult,isvadint k..,ciulpike,atsilikele,apsilankyt pas psihiatra,kad vaikai atsilike neuzaugtu.ir viskas tik del to,kad paprasiau,grazint rubus,kuriuos jai paskolino mano sesuo.

    musiukas007Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pasakyčiau, kad jei dar taip pašnekės - iškart rašau pareiškimą į policiją. To betrūko, kad kažkas ižeidinėtų mane.

    Apela

  2. 3
  3. 2

    nereaguociau niekaip, o tik greiciausiai tektu kreiptis i policija

    juratele

  4. 2

    kraupu pasidare kai paskaiciau jusu istorijas,aciu dievui dar neteko tokio lygio zmoniu sutikti ir nenoreciau...

    bitemaja

  5. 2

    nueiciau pas jos tevus ir viska pasakyciau, bet itariu ir tevai tokie patys, nes kiek yra teke bendrauti su isdykusiu vaiku tevais, tai jie patys pateisina savo vaikus, to mokina ir visada kaltina nukentejusi, bet ne savo vaika, dabar tokiu labai daug tevu, gal bendrom jegom ir galetume uzkirsti zodini smurta, bet reikia netyleti, nes jei tylesim ir toliau jie bujos.

    vinipukas

  6. 2

    Nu laba diena, kokia teise jis turi.

    ErikaP

  7. 2

    o man buvo toks nutikimas: Kartą stoviu lauke su vėžimėliu ir jame miegančiu vaiku,o praeinanti bobulytė sako man: "ar tau negėda?Tokia jauna ir jau vaiką turi?" :D Pasakiau,kad tikrai negėda,kad aš didžiuojuosi tuo :) Bet viskas baigėsi laimingai, tik iš pradžių pasirodė įžūli ta bobutė, po to normaliai kalbėjo.

    Pabuciuok

  8. 2

    as tai nekreipciau demesio , tegu sau plustasi rekia ir visaip kitaip draskosi, ji galvoja kad taip jus izeis , pazemins ir pagadins jums taip gywenima. Tokie zmones kaip ji yra pagiezningi, pilni neigiamu emociju, pykcio ir tik laukia ant ko issilieti. Bet jus nebukite tuo ''siuksliu kibiru'' (jei mane suprantate apie ka as) , jei jus su ja kovosite tai ji tik katuciu paplos, nes ji tik to ir laukia. Tokiem zmonem patinka matyti kaip gniuzdo kita zmogu, jiems nuo to gera. Geriau nekreipkite demesio, vaidinkite (o tiksliau pati itikekite) kad tie zodziai jums ne motais , kad tie zodziai jusu neskaudina, nes toks kirminas kaip ji , jusu tieiog negali iskaudinti. Zodziu nepasiduokite emocijoms, tegu sawo tokiais baisiais zodziais ji pati sawe is vidaus uzsigriauzia, bet ne jus. Zodziu pasistenkite nekreipti demesio i ja, pasistenkite tiesiog tai pamirsti arba galvokite apie ja kaip apie psihiskai nestabilu zmogu , kurio jums gaila, kadangi tik psihiskai nestabilus zmogus , kuris tikraiusiai gywenime patyres daug pikto, gali sakyti tokius negrazius zodzius

    Pingvin

  9. 2

    As manau kaip su jais elgdavos seimoje tokie ir zmones uzauga ir taip su savo vaikais elgesi ir su svetimais tik gaila tokiu zmoniu, as tikrai rasyciau pareiskima

    Anonimas

  10. 2

    Baisu,mamos riekitės,bet kai vaikai įtraukiami:/
    Aš šiandiena mielai būčiau priplojusi dvi mergaites apie 7-9m.Lai džiaugiasi,kad spėjo pabėgti tuo metu nežinau ką būčiau padariusi,nežinau kas per motinos jas augina,jau eilinį kartą apspjaudo,primuša,žaislus permeta per aukštą tvorą,šiandiena viena laikė mano vaiką,kita išpaišė rūbus ir kūną flomasteriais.Teko su vienos mergaitės mama susidurti gryna k....ir iš išvaizdos ir iš elgsenos,sėda į mašiną ir nuvažiavo.Matosi vaikas net nerūpi.Kada nors man trūks kantrybė,kas per išgamos auga.

    emiliukas