Atsakymai

  1. 3

    as manau geriausia yra pasiklausti gyd ar tai normalu, mano nuomone, kaskiek turejo vistiek priaugt.. nors 100g mano mazius visada po 1kg priaugdavo iki 5men paskui po 200g i men

    kristale

  2. 3

    ai mes ir neturėjom keikvieną mėnesį po 1 kg priaugdavom, tik šį mėnesį nepriaugom nei 1g, gal dėl to kad daugiau judam?

    armandukomamyte

  3. 2

    Mes kai einam pas gyd. ir ji sveria, tai aš visada pasižiūriu, kiek svarstyklės rodo. Be to, gyd. vis yra linkusi numesti apie porą šimtų gramų, sakydama, kad tai bodžiuko ir pampersiuko svoris. Bet kai sveria, matau, kaip rodyklės šiek tiek svyruoja. Tai, manau, gal ir tau kažkaip ne taip gerai pasvėrė? Nes kartai pora šimtų gramų per mėn. vaikučiui visai užtektinai yra. Be to, jeigu vaikutis yra guvus, judrus, per daug neverkia, pakankamai valgo ir daugiau nereikalauja, o svorio nepriauga, tikriausiai nieko blogo. Gal jo tokia medžiagų apytaka, kad nieks 'į kūną neina':)))) Svarbu, kad gydytojai ar tu pati sektum ar pakliūna jis su savo svoriu į rekomenduojamas ūgio irsvorio ribas. Jos buvo mamanijoje tarp klausimų nurodytos.

    elegancija

  4. 2

    Na galbut,jai vaikutis gerai valga,apetitu nesiskundziat tai gal nieko tokio:)

    Egle

  5. 2

    Armandukomamyte, o ką tau dėl to gydytoja sake? Šiaip manau, kad nelabai gerai, jei tokio amžiaus vaikutis nieko nepriaugo. Tiek kiek tokio amžiaus vaikai juda, nesudaro įtakos svorio priaugimui.

    trejetukas

  6. 2

    Na as manau,kad vaikutis turi priaugti,per menesi bent jau kazkiek to svorio tai irodo,kad vaikutis sveikai auga.Mums kaip su svoriu problemu neturim tai nezinau ka tau net ir atsakyti.Manau,kad pasiklausk savo vaikucio gydytojas kas ir kaip,ir ji tau galbut geriau viska paaiskins nei mes:)

    Egle

  7. 1

    sakyciau rimta priezastis,vaikutis iki metu kas menesi priauga po kazkiek svorio,norma yra 300g

    ruta26

  8. 1

    manau tai negerai,bet buna kietiems vaikams kad svoris sunkiai auga...

    ervijota

  9. 1

    manyciau negerai,kreipkis pas seimos daktara

    genutester

  10. 1

    gal tiesiog blogai pasvere,kazkaip nesitiki kad nepriaugat,jei valgo gerai linksmas gal ir nieko,nes praeitus men po 1kg priaugdavot,mum su ugio matavimu panasei,rubelius isaugam o sesele bematuodama pasako kad tik 1cm uzaugo,o kita menesi vajetau,kaip jus 4cm uzaugot,tad nesinervuok,jei kas negerai bus pajausi,o ir daktare neturetu tylet,sekmes:)

    tuti