• 12ats.

    gal zinote jeigu esi socialiai remtinas, gauni pasalpa. Ir nuomuojies buta ar gauni kompensacijas uz sildyma uz vandeni? Zinau jeigu savo busta turi ir esi soc remtinas gauni kompensacijas jei susitvarkai, o kaip yra jei nuomuojies?

    penktadieneKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jeigu esat su buto savininkais sudarę gyvenamųjų patalpų nuomos sutartį ir ją įregistravę viešame registre,tai tada galit tvarkitis kompensacijas.

    Jolka123

  2. 1

    mamyciuke: nesvarbu kieno butas,jeigu yra legali nuoma,tai ir kompensacija galima susitvarkiti.O kai pas mama gyveni irgi gi butas ne tavo,bet galima tvarkitis kompensacija,jeigu prirasytas,o kai nuomojasi,gali buti ir neprirasytas tenai,bet sutartis irodo,kad tu ten gyveni.

    Jolka123

  3. 1
  4. 1

    Taip gauni kompensacijas jeigu esi nuomininkas,bet turi buti sudares sutarti su buto savininku,jis turi moketi mokescius uz nuomuojama busta,o tu gali eiti tvarkytis del kompensacijos,kiek zinau drauge rase prasyma tai jos atmete,tai galbut reiktu iki Seniunijos nukeliauti ir bus aisku kas ir kur.

    Mamytukass

  5. 1

    jolka123 visiskai teisi, nesuprantu, kada kiti nezino ir komentuoja , anonimas prajuokino-zinovas atsirado, kompensacijos mokamos nuomininkams, jei truksta pajamu ir savininkas sudares nuomos sutarti legaliai

    vinipukas

  6. 1

    o as turbut kazka praleidau bet lygtai buvo sakyta kad nuo 2013 sausio gales nuomininkas tvarkytis kompensacijas kazkoks buvo neseniai pries kelias dienas straipsnis apie tai bet gal kazka netai perskaiciau:)

    inesad

  7. 1

    ErikaP: nes matomai jums neaktualu,todel ir neteko girdeti :)

    Jolka123

  8. 1

    Dar neteko girdeti, kad nuomojamam butui tekto kompensacija.

    ErikaP

  9. 1

    reikia kad nuoma butu oficiali. kad seimininkas moketu pajamu mokesti (uz gaunamas pajamas is nuomos).

    lioma

  10. 1

    Anonime,nezinot,nerasykit,net zinau,kas po anonimu slepesi :) Jus kaip visada ne i tema :)

    Jolka123