• 27ats.

    mamytes ar jum nebuna taip kad sapnuojat tuos zmones kurie jau seniai pasitrauke is jusu gyvenimo?

    turiu omeny buvusius vaikinus? as butent siandien sapnavau, o atsikelus,tokia kalta jauciuosi pries savo vyra,nors myliu ji labai, ir zinau kad tie sapnai nieko nereiskia,,bet vistiek,kazkaip keista savijauta sapnuoju tai ko nereikia,ir seniai nebera mano gyvenime..

    AnonimasSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gana dažnai sapnuoju vieną savo buvusį vaikiną. Bet prieš vyrą nejaučiu jokios kaltės, nes sapnų juk negaliu kontroliuoti. Todėl savo kaltės čia neįžvelgiu. Būna, kad ir kitus seniai pažinotus žmones susapnuoju. Na, bet kaip minėjau, šito dalyko aš nevaldau, todėl ir nesureikšminu.

    trejetukas

  2. 2

    taip buna susapnuoju, nors visai negalvoju.. esu net susapnavus savo bendradarbi, tai juokiausi iki nukritimo, bet juokingiausia kad jis man po kokio gero men sako, nu geras isivaizduoji tave sapnavau :D tai normalus dalykas man atrodo, sapnai nieko nereiskia.. nebutinai turi galvot ar mylet ta zmogu kad jy sapnuotum, as myliu savo vyra labai, bet jy sapnuoju labai retai..

    kristale

  3. 1

    tai bandymas susisiekt su jumis, kazko reikia is jusu, ar tiesiog ilgisi. Jei sapnuoji gyva zmogu jis apie tave galvoja. Mirusi zmogu sapnuoti jis bando su tavimi susisiekti per mentalo lygmeny.

    aellita

  4. 1

    labai retai bet pasitaiko kad susapnuoju žmones su kuriais kažkada labi gerai sutardavau ir su kuriais nebebendrauju dabar...bet nekreipiu į tai dėmesio, ryte prisimenu vakare jau būnu pamiršus...

    laimike

  5. 1

    buna kad susapnuoju bet retai na juk sapnai yra sapnai ir pykti ant saves tikrai nereiketu

    mamyciuke

  6. 1

    sapnuoju buna kartais nemalonu.sakoma kad misiu praso

    Anonimas

  7. 1

    daznai buna - sapnuoju tuos zmones kurie matyt labiausiai istrige atmintyje. ypac buve vaikinai :D

    arcita

  8. 1
  9. 1

    nesapnuoju savo buvusiuju

    Mazute

  10. 1

    Buna tikrai nera ko sureiksminti bent as manyciau cia tik sapnas :)

    Anonimas