• 2ats.

    ar yra tokiu mamu, kuriu berniukai budami 3m su virs dar neretai padaro sysiu i kelnytes? maniskis, kaip as manau, specialiai po koki karta per diena pasisioja i kelnes.

    as pasiulau ant puoduko, bet jis sako nenoriu. o uz 5min ziuriu jau apsisisiojes. as jam aiskinu, kad jis jau vyras didelis, nebereiktu sisiot i kelnes, tik mazi vaikai i kelnes sysiu daro. ir skatinam uz tai jei visa diena sausas isbuna (vakare pries miegeli filmuka paziurim o jei prisisioja neziurim). niekas nepadeda. man jau depresija prasideda nuo jo tokio elgesio. ypatingai dabar pergyvenu kai isejo i darzeli. jau nebelopsis. niekas ten nebesicackins. aukletojos kazi nepasisaipys???? zinokit, labai labai del to blogai jauciuosi... gal ka patartumet?

    padraika2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal jis budamas su mama per daug atsipalaiduoja. kartais vaikai uzsizaidzia ir net pamirsta apie puoduka.
    musu mazoji ismoko prasytis ir tai dare ilga laika. bet viena diena is niekur nieko apsisisiojo, o kita diena lovoje. net pasimetem... pagalvojom, kad persalo. bet praejo tos dienos ir vel viskas, gerai. dabar net didelio prasosi :).
    seip ji labai nemegsta but slapia, tiek kelnaitese tiek maikute. jei valgydama apsidrabsto ar istepa rankas, pradeda zizeti, nes jai nepatinka nesvarumo jausmas.

    deze24

  2. 1

    nemanau kad speceliai padaro , kaip tik neseniai skaičiau apie tai , rašo kad gali buti kažkoks sutrikimas , kad vaikas nejaučia pats kada nori , todel gal ir sako jums kad nenori. gal reiketu pas daktarus apsilankyti , jai nieko neras, tada pagalvosit kaip vaika sudrausmint , jai speceliai daro ,

    IlonaP