• 12ats.

    Vaikuciai gime vasara , nuo kada pradejot duot vitamina D ir po kiek lasiuku ?

    Zinau turetu skirti tai gydytojas nuo kada ir po kiek lasiuku , nes teko girdet vieniem tiek lasiuku skiria , kitiem kitoki kieki. Bet deje gyvenam uk , o cia isvis neskiria vit D , paklausius ziuri kaip i ufonautus is kitos planetos.
    Kaip sugirdyti , maitinu pati , buteliuko nenaudojam ?

    Mazute1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    vartojam kadien po 2lašiukus, nuo tada kai mums sukako 1mėnuo

    cooliuke

  2. 2

    Nuo 1 menesio,po 1-2 lasiukus,cia profilaktiskai.
    Galit iskart i burnyte lasinti.

    Jolka123

  3. 1

    Mes saviskiui ampole sudavem ir nereikia kasdien po lasiuka lasint tik kas puse metu.

    Ermita

  4. 1
  5. 1

    nuo 1 men abu mano vasarinukai ir abu po 1 men pradejo gauti viatamina D

    avietuke

  6. 1

    pirmiausia patikrina kaip kieteja mamumelis pradzioj nuo men pi lasiuka veliau priklausomai ar kieteja krastai mamumelio ar ne didina doze. kai vakas pradeda sedeti vel didina mes pvz gerem net po 6 laselius cia tiesiog tam kad nebutu kauliukai kreivi nes vaiko svoris o kauliukai yra minkstitai kad geriau pasisavintu kalci reikalingas d vitaminas. sugirdyti kol maitini jei vaikas neissizioja tai i buteliuko soske ilasini ir istraukia

    inesad

  7. 1

    Vitamina D dazniausiai paskiria po 2 lasiukus istisus metus vartoti.

    Amorsita

  8. 1

    Paklausus neziuri kaip i ufonautus ir skiria vitamina d,jei jo reik.Mano sunus gime geguze UK tais metais buvo vasara labai karsta,tai pasiklausus del vitamino d pasake,jog jei man bus ramiau galiu duot po 1lasiuka profilaktiskai nuo gimimo.

    Bosiene

  9. 1

    As taip pat daviau nuo menesio. Bet as pati dar geriau vit.D, daktare sake duoti kasdien po 2 lasiukus, nes tipo vasara nera sauleta, o drauge sesele sake, nesvaik, vezk vaika kiekviena diena i lauka bent po 2 valandas, o lasiukus lasink tikrai ne kasdien ir sauletom dienom neduok.

    meditam

  10. 1

    mums dar gulint ligoninej paskyre vitamina D po 1-2 lasiukus tiesei i burnyte,bet po 2 men pasirodo ,kad mums dviejiu lasiuku per mazai,tai gydytoje rekomendavo vitamina D ampuole suleisti vaikiu nes geriau isisavina organizmas.ampuole galima tik kas puse metu leistis,

    nežiniukė