• 4ats.

    Gal teko kada "įsigyti" kruopų vabaliukų su perkama preke?

    Vakar buvau nemaloniai nustebinta: darydama vaikui košytę iš Milupos užplikomų pamačiau dėžutėje vabaliukų. Aišku, peržiūrėjau ir užpakuotas pakuotes - visose dėžutėse knybždėte knybždėjo vabaliukai. Košelės pirktos praeitą savaitę, kadangi buvo akcija ir užsipirkom. Galvoju, gal to "gėrio" parsinešėm iš parduotuvės..

    ApelaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Buvom, bet ne taip akivaizdžiai iš karto pasimatė. Jau ne vienas straipsnis buvo apie užkrėstas kruopas, tai viską laikau sandariuose induose biriems produktams - jeigu viename atsiranda parazitų, netenka išmesti viso spintelės turinio, nes kitaip parazitai sugraužtų visas ten rastas kruopas, o kol kas pasitaikė ryžiuose, manų kruopose - ir niekad pačių pigiausių neperku, bet tai kokybės dar negarantuoja, pasirodo

    kudrinuke

  2. 2

    Aišku, kad iš parduotuvės. Kreipkitės į tarnybas, turėtumėte atgauti pinigėlius

    Ganešas

  3. 2

    ant pakuotes turi buti kokybes telefonas tai paskambinkite jiems ir pasakykite turetu sureaguoti:) ten atsiliepia tie kurie atveza i lietuva ta produkcija. jei tik atsiprasys ir daugiau nieko skambinkite i maisto ir veterinarijos tarnyba (milupos atstovams pagrasinkite kad skambinsite jiems) pasakykit kokia beda tai greiciausiai po patikrinimo sakys kad nestumet i pardfuotuve ir grazins pinigus aisku jei galiojimo data nepasibaigus:)

    inesad

  4. 1

    Kruopu su ,,gerybemis'' nusipirkusi nebuvau.

    Imbiere