• 5ats.

    Tikrinimas dėl utėlių mokymo įstaigose

    Pastaruoju metu Vilniaus darželiuose smarkiai padaugėjo utėlių, vaistinėse trūksta Hedrin ir kitų priemonių nuo utėlių - http://www.lrytas.lt/-13469066531346688723-ut%C4%97li%C5%B3-med%C5%BEiokl%C4%97-tik-su-t%C4%97v%C5%B3-leidimu.htm. Kokia situacija jūsų vaikų darželyje ar mokykloje? Ar pasitaiko utėlių? Ar tikrina kažkas?

    LurTeVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Pas mus netikrina.Pirmiausiai reikia tėvų sutikimo,o tik paskui gali tikrinti,bent jau mokykloje.Darželyje jei pamato,pasako tėvams.

    aidaS

  2. 1

    Mažesnių klasių mokinius, darželinukus tikrina tikrai. Bet iš pradžių reikia tėvų sutikimo, nes be jo tikrinti negali

    Ganešas

  3. 1

    tikrinti niekas netikrina jei kas pranesa, pvz mokytoja med sesutei tai tada iskvieciami tevai ir tik su ju zinia galima tikrinti ir patarti ka daryti seip vaiku negali tikrinti. o darzelyje mes gaudavom is aukletojos toki lapeli kad ta ir ta diena bus tikrinami vaikai ir reikedavo pasirasyti ar sutinkame ar ne ir jei bent vienas mama ar tetis is grupes nesutinak tada netikrindavo nei vieno vaiko. tipo negalima isskirti

    inesad

  4. 0

    Vaikai atneša pažymas prieš rugsėjį iš gydytojų - tai tegu jie ir patikrina, jeigu mokymosi įstaigose nemoka diskretiškai, neišskiriant vaikų patikrinti. O tėvai patys irgi turėtų atidžiau tikrinti ir neleisti į mokyklą ar darželį tol, kol visas utėles išnaikins. Kaip ieškoti utėlių ir kuo jas naikinti yra patarimų šiame puslapyje - http://hedrin.lt/219.

    kudrinuke

  5. 0

    Pas mus taip pat netikrina,tik vaikas namo parnesa lapuka kad mes patys tevai turime savo vaikus apziureti nes mokykloja uteliu protrukis.O tada mokytoja paklausia vaiku ar tevai tikrino ar ne.

    bitemaja