• 19ats.

    Vikrstele aplink kakla,ar turiu dabar nerimauti ir galvoti,kad esu is dalies as kalta,nes kabinau as tas uzuolaidas,susitvarkiau ir rubus pakelusi rankas i virsu,nestipriai,bet dabar save kaltinu.Kokia gimdymo eiga vyksta kaip apsisukus virkstele aplink kakla,ar didelis pavojus,papasakokite placiau,tiesiog daug info internete,bet pas jus klausti man mieliausia.

    MamytukassKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    jei rankas kilnoji aukstau, tai virkstele apsisuka aplink kakla,is dalies pati mama kalta, ju yra aiskus zodis NEGALIMA!!! o pavojus tik tas, kad gali vaikiukas uzdusti. na bet su gerais specialistais viskas buna gerai.

    tikmama

  2. 2

    O is kur nusprendei,kad virkstele aplink kakla apsisukus?Man kai buvo padidejes lialiuko sirdeles tonusas buvo nusiunte i ligonine,tai man aiskino,kad negalima pamatyt ar apsisukusi virkstele aplink kakla ar ne.Drauges vaikuciui buvo apsivyniojusi virkstele aplink kakla tris kartus,tai gimde menesiu ankciau pati,be komplikaciju.

    grirute

  3. 2

    36 savaites jau,tiesiog mes irgi kraustemes i nuosava nama,teko papluseti,nes tas nestumas ne liga ir kiek galejau tiek leidau sau netinginiauti,o namie padirbeti ir dabar tiesiog seimai pasakiau,tai vyras liepe nesinervinti,o va mano tevai is karto blogai darei,rankas kilnojai,mes tau sakem,neklausiai dabar matai,gali buti pasekmes,tai tiesiog sutrikau truputi ir issigandau.

    Mamytukass

  4. 2

    Del ranku kilnojimo kazkoks mites pasklides, tikrai jus nekalta. Paprsciausiai mazylis vertesi ir apsisuko.

    Eglone

  5. 2

    Tik savęs nekaltinkit ir stenkitės būti kuo ramiau, pasitaiko visaip, ir jūs nesat kalta. O apie gimdymo eigą papasakot negaliu, nes tik laukiuosi dar

    Ganešas

  6. 1

    Aš per savo visus tris nėštumus buvau aktyvi ir dirbau absoliučiai visus tavo išvardintus darbus. Ir tik dukrytei buvo apsisukusi virkštelė. Bet viskas gerai baigėsi :) Taigi, nuo tavęs čia niekas nepriklauso. Jei jau apsisuko virkštelė, tai apsisuko tikrai ne dėl to užuolaidų kabinimo. O ir iki nėštumo pabaigos, dar gali ir atsisukti atgal.

    trejetukas

  7. 1

    Čia tu nei kiek nekalta,aš irgi ir užuolaidas kabinau ir nesėdėjau kojos ant kojos susidėjus,daug judėjau dar ir pasilanksčiau ir nenutiko nieko.Be to kai tai būna,operaciją darys ir nėra ko jaudintis.

    aidaS

  8. 1

    As per nestuma visko bijojau, kas gali pakenkti vaisiui, rezultatas- sveika it ridikelis dukra, gimdymas ir pats nestumas be jokiu komplikaciju, taigi....nesuprantu kaip galima nesisaugot, nesakau, kad butinai jus dabar ir kalta, bet reikia ziuret save.

    Anonimas

  9. 1

    mano sesei taip[ buvo tai vaikutis gimstant vos neruzsismauge :( keles dienas melynos spalvos isbuvo kol atgavo savo spalva, na bet gerai baigesi tikiuosi ir tau viskas bus ok

    Renatuke333

  10. 1

    nesinarvuok ir nekaltink saves ,visi dirba savo darbus ir kad apsisukus virkstele nieko tu nepadarysi cia,tiesiog sekmingao pagimdysi ir tiek,dar laiko gal yra ir atsisuks vaikiukas

    mamulyte