Atsakymai

  1. 4

    tai aisku kad normalu, kiti musiu bijo ar uodu.. o griaustinio as pati kartais issigastu, reikia kaskaip vaikeliui paaiskint kad dundulis nieko blogo nepadarys, ar pyksta ant blogu vaiku :D niu ce reikia kaskaip suzaist :)))))

    kristale

  2. 3

    as tai manau kad normalu, teko girdet, kad yr azmoniu bijanciu sagu! tai jei viska sega uztrauktukais ir kabliukais! tiesa, kaip ten ko toje sagoje jie bijo nazinau, tik zinau kad yra.. :)

    juliete

  3. 2

    Nieko cia tokio juk vaikas. Suauge kiti bijo, o cia juk vaikas. Maniske visko bijodavo griaustinio, grezimo, uodu, musiu visokiausiu. Paaugo ir dingo baime.

    kristulele

  4. 2

    manau, kad tai labai normalu. Yra kiek daug suaugusiuju, kurie griaudejant vos ne po stalu lenda ir dreba :) Maniskis kolkas nebijo ir mums nebaisu, tik smarkiai griaudejant ir zaibuojant visada uzdarau langus, kad nebutu skersvejo, nes bijau, kad kada nors gyvenime pas mane neatskristu kamuolinis zaibas :))) aisku, jie labai retai buna.

    Agne

  5. 2

    Manau tai visiskai normalua:)kiekvienas turi savo baimes,vieni bijo varlyciu, kiti voriuku, kiti lietaus, kiti griaustinio...:)

    Doviliuke

  6. 1

    Zinoma, kad normalu. Juk suauges zmogus jo kartais bijo.

    Imbiere

  7. 1
  8. 1

    Normalu,jei suauges bijo,tai ka apie vaikuti bekalbet

    ruta26

  9. 1

    Kas as pati bijau, mano katinas bijo, ir abu vaikai,,,

    Jorkaile

  10. 1

    aisku normalu,mano drauge jau 25metu visdar bijo.kiekvienas zmogus konors bijo ir tai normalu.as bijau tamsos pvz = )))

    ervijota