• 6ats.

    Gal kas augina 3 vaikucius?Ar labai sunku??

    Man 23 metai greitai,auginu planuotus pametinukus,du berniukai (2.8 ir 1m)
    Labai noriu mergaites,bet net neisivaizuoduju,ka reiskai auginti 3 vaikus. Labai myliu vaikus,bet baime del 3 vaikiuko,nors ir noras didelis.

    sandraeduKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aš esu iš trijų vaikų šeimos. Mano mama puikiai susitvarkė su mumis. Čia gal labiausiai priklauso nuo jūsų pačios, ar suspėsit, tiek fiziškai, tiek emociškai

    Ganešas

  2. 1

    Auginu jau ketvirtaji,tikrai nieko sunkaus visai,gaunu tik dideli malonuma.
    Tiesa kiti vaikai jau suauge . bet kai jie buvo mazi,tarp ju buvo po 3 metus skirtumas,bet sunkumo jokio nejutau,užteko demesio ir vaikam,ir sau laiko poilsiui valion.
    man nebuvo visai nieko sunkaus,Vaikai nesirgo,elgesio bėdu taip pat neturėjau.Na cia dar nuo pacių tevu atmosferos ir aplinkos namie daug kas priklauso,pas mus visi ramus,nezino kas yra pakeltas tonas,ar besaikis užgaidų puildymas.

    Anonimas

  3. 1

    Tavo atveju kol kas tikrai nereikia,nes dar šitie maži.Vėliau aišku gali turėti ir nieko ten sunkaus nebus.Be to nereiškia kad trečias vaikutis bus mergytė:-))

    aidaS

  4. 1

    Įmanoma,bet labai sunku.Jei kas padeda lengviau,bet man nieks nepadeda tai kartais labai sunku.Bet aš džiaugiuosi,nes irgi labai norejau mergaites.

    Anonimas

  5. 1

    tikrai nera sunku,viskas yra imanoma.tarp mano vaiku skirtumas kas trys metus

    deimantina

  6. 0

    oi manau turetu buti nelengva:) bet kiek mamu ne tik 3 o ir daugiau uzaugina.

    vestina