• 16ats.

    Ar lankete/lankete nesciuju kursus?Ar tai naudinga?Klausiu tu mamyciu kur jau ne pirmo vaikelio laukiasi,nes as laukiuosi 3leliuko,ir daktare liepe eiti i paskaiteles,tik laiko tam nerandu,nes vyras dirba,o as su mazaja namie.

    ineta1991Kursai ir mokyklėlėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    esu buvus vienoj paskaitoj, paskui nelabai pavykdavo suderinti su darbo valandom ir vis praleisdavau paskaiteles. nesijauciu nei kazko praradus nei kazka atradus ten nuejus ta 1 karta. o gydytoja gal kazkaip suinteresuota kad nueitumet? nes pas mus mieste tas paskaitas organizuoja butent ligonines akuserijos skyrius tai aisku kuo daugiau lankanciu tuo gal jiem geriau :)

    arcita

  2. 1

    Dabar laukiuosi ir lankau kursus. Manau geras dalykas yra, nieko blogo tame nematau. Tikrai kazka naujo, idomaus suzinai, pabendrauji gyvai su kitom busimom mamom, akuserem, ginekologem ir kitom specialistem. :)

    Robertele

  3. 1

    man tai patiko abu kartus, kai buvau nėščia ir lankiau

    Jorkaile

  4. 1

    Kai laukiausi primagimio buvau nuejus i nemokamas paskaiteles,na siaip sau.Geriau praktika nei teorija.Teorijos gali gauti internete,knygose ar zurnaluose

    ruta26

  5. 1

    Nemanau, kad laukiantis trečio mažylio, kursuose sužinosite ką nors naujo

    Ganešas

  6. 1

    lankiau ir su pirmu ir su antru vaiku, tarp vaikų didelis laiko tarpas, tad daug kas buvo užmiršta, man kursai labai patiko, sužinojau daug naujovių ir naudingų patarimų, patarčiau visoms ten apsilankyti, nesvarbu kelinto vaikelio besilauktų..

    iinnggaa

  7. 1

    na daktare gal neliepe o rekomendavo:) ziurint koks tarpas tarp vaikuciu jei labai didelis tai galima nueiti pasiklausyt gal kas keitesi gi blogiau nebus. jei nera kur vaiko palikti drasiai galite vestis kartu nes tai yra pilnai suprantama ir niekas nepyks svarbu kad vaikui butu ten ka veikti tad paimkite kuom uzsiimti.
    kadangi mano vaiku amziaus skirtumas nemazas tai as nuejau del zindymo pasiklausyt ir tikrai suzinojau nemazai dalyku kuriuos puikiai pritaikiau ir maitinau iki metu pilnai o pirmaji maitinau iki 4,5 men ir klausiau "geros gydytojos" patarimu tad ilgiau neisejo maitinti liepe nutraukt ir duot misinio tad paskaitu patarimai padejo.
    nebent turite begalo daug laisvo laiko ir galite skaitinet info apie tapati zindyma internete nes paskaitelese tiesiog ta pati informacija buna suglausta ir konkreti

    inesad

  8. 1

    Nelankiau nei su pirmagime,nei su antruoju,o gaunama informacija visada naudinga,bet nemanau,kad jums papasakos kazka naujo visgi 3-cio vaikelio laukiates:)

    Bosiene

  9. 1

    Lankiau tiek laukdamasi pirmojo, tiek antrojo vaikelio, gerai suzinoti kas pasikeite vaiku auginime, kokios rekomendacijos ir t.t, svarbu nuolat aunaujinti informacija. Beto, smagu istrukti is namu ir susitikti su kitomis nestukemis :)

    Smillgele

  10. 1

    nalankiau ir nesigailejau bet as turiu tik viena vaikeli. O as nesuprantu jusu daktares , juk jau jei pas jus ne pirmas waikelis, o tuo labiau trecias, tai ko gi jus galite nezinoti apie waiku auginima??! kazkaip juokinga. Manau gal jusu daktare jums dar liepe eiti i kokius apmokamus kursus..tai tada butu viskas aisku, nes jei jau ''liepia'' triju vaiku mamai eiti i nesciuju kursus apmokamus tai wadinasi ir tai daktarei kazkiek i kisene ikrenta. As vietoje jusu neiciau.

    Pingvin