• 12ats.

    Panevezio miesto savivaldybe nutare sugrieztinti salygas socialiniu pasalpu gavejams. Iki dabar uz gaunama pasalpa reikejo atidirbti, galima iskusti kaimyna kad jis pasalpa gauna nelegaliai ir ja panaikins. Ir naujausias faktas - pasalpa pervedama i specialia kortele, kuria galima atsikaityti parduotuveje perkant produktus, ISSKYRUS, tabaka ir alkoholi. Ar pritartumete toiai pasalpu mokejimo tvarkai savo mieste?

    is dalies pasiulymas visai neblogas asocialioms seimoms - pasalpa nebus pragerta, o pirks maisto produktus, maitins vaikus. bet is kitos puses ar tai nera zmogaus teisiu ir laisves varzymas? perku ka noriu?

    arcitaPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    is vienos puses pritarciau is kitos ne, Pritarciau: nes gerai toms asocialioms seimoms kurios yra itrauktos i ten tokius sarasus, kad blogai kazkas ar kazkas panasiai. o Nepritarciau: nes juk netikmaksimose apsiperkam, o ir i koki skuduryna, ar knigyna nueiti reikia, juk ne tik maista ir sampuna kazkoki maksimoj ar norfoj pirkti reikia.. na cia mano nuomone.

    tikmama

  2. 1
  3. 1

    pritariu tokiai tvarkai

    sandi

  4. 1
  5. 1

    Na iš dalies gerai,bet iš kitos pusės tai ne.Nes žmogus nei mokesčių negalės sumokėti.Be to ir parduotuvių ne visur tokių yra.

    aidaS

  6. 1

    Is vienos puses gerai, todel, kad tie pinigai neprageremi ir neprarukomi, taciau kaip kitos sake, ne visi zmones perka uz juos valgyt, kiti moka mokescius,tai tada nelabai tiems zmonems gerai...

    estrella181

  7. 1
  8. 1

    Aš sakyčiau, kad idialiausia būtų, jeigu būtų galima kažkiek išsigryninti, o visa kita tik parduotuvėje maisto produktus perkant būtų galima panaudoti. Iš kitos pusės, jeigu norės pragerti tuos pinigus, tai tikrai ras būdą (pvz., galima nupirktus maisto produktus parduoti ir už tuos pinigus nusipirkti alkoholio).

    Lauryytte

  9. 1

    Atidirbti,taip,i kortele-ne,nes ne vien asocialios seimos gauna pasalpas,todel kai kurie is tos pasalpos ir uz buta moka,o jeigu padaris visiems i ta kortele,tai netures zmogus uz ka mokescius moketi.

    Jolka123

  10. 1

    kas liecia atidirbti tai tikrai sutinku.del tos korteles..kazkaip is vienos puses gerai,is kitos..jei tai bus kazkokio vieno prekybos centro tai tikrai nesamone,nes kitur gal pigiau rastum.be to is tu pinigu zmones ne tik maista perka,o ir mokescius moka,kad ir autobuso taloneli perka,kaip su kortele nusipirksi?o jei zmogus apsiperka turgely?

    sandritute