Atsakymai

  1. 7

    be jo neisivaizduoju normalaus gyvenimo:)

    nesvarbu

  2. 5

    Fairy jau seniai esu atsisakiusi būtent dėl tos priežasties kad jis yra labai koncentruotas ir jo didelis kiekis lieka ant indų. Ankščiau nadojau pigesnius ploviklius, nes jie mažiau kenkia. O dabar irgi esu įsigijusi amway firmos indų ploviklį ir negaliu juo atsidžiaugti. Indai puikiai išsiplauna, Jo ilgam užtenka. Ir tikrai yra žymiai ekologiškesnis nei kiti įprasti indų plovikliai.

    trejetukas

  3. 5

    tik fairy ir jokio kito,aisku yra ir pigesniu bet juk pigesnio daugiau ir supili kad riebalus isplautum:) nemanau kad kiti plovikliai nekensmingi,ir sutinku dabar juk viskas kenksminga:)

    rujga

  4. 5

    taip, naudoju, nes be jo butu sunku plauti indus, beto kai su fairy isplauni, tai indai blizga

    gintariuxi

  5. 5

    Taip, naudoju ir i joki kita povikli nekeiciu, nes jo reikia maziau nei kitu plovikliu. Gal jis ir nera sveikas, bet indus gerai plauna. Be jo butu sunku. O kas del sodos, tai ji irgi kenkia ranku odai ir nematau prasmes nuolat su soda indus sveisti.

    Agne

  6. 5

    As naudoju, nes norisi, kad indai butu svarus.

    Jurgute5

  7. 5

    Man jis didziausias pagalbininkas.Bet teko skaityti,kad jo lieka daug organizme ir kad jis labai kenkia sveikatai.Kad sveikiausia su soda plauti.

    gintarep

  8. 4

    naudoju,bet tik labai riebaluotiems indams,o siaip plaunu karstu vandeniu:)

    tuti

  9. 4

    nenaudoju, nors kazkada be jo neisiversdavau :) ir dabar likutis yra (uzpilu ant beviltisku demiu, kartais padeda). O plovykli radau kita... naudoju amway, man jis geresnis, indai svarus, uztenka metams vieno indelio... tai gal net pigesnis gaunasi ir, tikiuosi, kad sveikesnis.
    Dabar daug nesveiku produktu, bet kiek imanoma, stengiuosi juos pakeisti sveikesniais :)

    Ausrute

  10. 4

    naudoju, nes jis pats geriausias. O kad jis nuodingas, tai viskas dabar vieni nuodai :)

    Erika