Atsakymai

  1. 4

    Na, šitaip "sudirbti" galima bet kurios kompanijos produktus. Beto, paieškojus galima rasti ir kitokių atsiliepimų, kur netgi profesoriai šios firmos produktus vertina teigiamai. Todėl vienareikšmiai tokiais straipsniais nevertėtų tikėti.
    Aš naudoju šios firmos kai kuriuos gaminius, bet jų neplatinu. Ir sutinku, kad jų ekologiškumas yra stipriai pervertintas. Bet vistiek, kiek teko domėtis, jie yra ekologiškesni už rinkoje esančius paprastus šių gaminių analogus.

    trejetukas

  2. 3

    zmones jus tik apsidayrykit, netgi musu paciu lietuveleje yra ukininkai kurie savo aiginamus turtus pabarsto trasom ir t.t. o jau tos trasos padaro produkta nebe ekoogisku... taigi nebukit naivus visiskai ekologiku produktu parduotuvese (su iksais ir kitais s... pavadinime) ne su ziburiu nerasite. o jei jau norit eko produkcijos tai nusipirkit lopineli zemes ir auginkit patys tada zinosit jog jie tikrai yra EKO :)))))))))
    nebukit naivus, juk "biznis" kas graziau pameluos tas daugiau uzdirbs...

    poolman

  3. 3

    Aisku labai blogai, kad siais laikais zodziu visai tiketi nebegalima. Todel zinoti kur teisybe parasyta 100 proc. neimanoma. Pritariu toms, kurios tvirtina, kad aklai tiketi tiek reklama, tiek antireklama neverta. Reikia patiems isbandyti ir isitikinti ar tas produktas patinka. O del visokiu susirgimu, net pats naturaliausias gamtos produktas (pvz. vaistazole ar uoga) gali sukelti tam tikros srities negalavimus, jei jo vartosime per daug. Tad as esu uz ekologija ir naudojima/ vartojima visko po truputi.

    Ausra

  4. 3

    Kiekvienam produktui yra ir reklama ir antireklama; iš to gyvena ir vieni ir kiti. Kiekvienas savaip gali vertinti tą daiktą ir - nori perki, nori ne. Kitas ir be jokios antireklamos niekada jo nepirks, o kitam ir jokia antireklama nerūpi, kaip naudojo taip ir naudos toliau. Kažkaip ir aš mažai kreipiu dėmesį į tas antireklamas. Jeigu produktas patiko, tai vien todėl, kad jis staiga iš ekologiško tapo neekologiškas, aš jo nekeisiu. Man turi būti kitos priežastys.

    elegancija

  5. 3

    Tokiu straipsniu galima beveik apie kiekvienos didesnes firmos produktus rasti, gi reikia kazkaip konkurentus sudirbti. As Amway nei giriu, nei peikiu, ju nenaudoju ir man galvos neskauda. O kad ju produkcija labai ekologiska, tai nelabai tikiu. Perku tai, kas man tinka ir tokiu straipsniu neskaitau.

    Agne

  6. 3

    naivuoliams, kurie tiki tais “Amway” prekeivių paistalais apie visišką jų produkcijos ekologiškumą ir nekenksmingumą.Žmonės, domėkitės tuo, kas jums brukama ir dar už nemažus pinigus. Imkime, kad ir jų ko gero populiariausią produktą “Loc”. Skaitome sudėtį: Cocamide DEA, … stop, pradžiai užteks ir šito pučiamo burbulo apie kokoso natūralų aliejų, kurio pagrindu pagamintas šis valiklis. Būtų viskas gerai, jei tai būtų tik aliejus, bet deja, tai junginys, kuris gaunamas kokoso aliejaus riebiąsias rūgštis paveikiant DEA. Kodėl rašoma DEA, o ne diethanolaminu ? O gi tam, kad jums akių nebadytų, nes kitaip dar imsite ir pasidomėsite ką tas DEA sukelia jūsų kūne, o sukelia jis nuo iki … vėžinių susirgimų, nes tai yra kancerogenas.( pvz. čia: http://www.preventcancer.com/consumers/cosmetics/diethanolamine.htm).
    Imame “Amway” ” Body series” muilą ir skaitome : triklokarbanas…, stop, pakaks šito. Žmogaus ląstelėse triklokarbanas sustiprina genų ekspresiją, kuri paprastai yra reguliuojama testosterono, padidindamas priešinę liauką (prostatą) iki milžiniškų dydžių. Prostata – priklausomas nuo testosterono organas.Triklokarbanas puikus testosterono imitatorius.
    Daugelis “Amway” produktų savo etiketėse neturi net sudėties. PVZ. “Loc plius”, “Zoom” ir t.t. Kodėl? Tai karinė paslaptis? Ar neturime žinoti kuo naudojamės?
    Prekeiviai kažką veblena apie nepriekaištingą jų kompanijos produkciją, kai tuo tarpu galiu jums parodyti jų produktą, kuriame čekų kalba rašoma, kad reikia imti 1 dalį vandens ir 2dalis produkto, o jau lenkų kalba – atvirkščiai, 2 dalis vandens ir 1 dalį produkto. Ką, tautybė įtakoja produkto veiksmingumą? Ar čekai durnesni ir lai daugiau perka? Gi “Amway” prekeivė kažką čirškė apie ISO standartus. Kokie ISO standartai, jei etiketės normaliai išverst nesugeba.
    Daugelis “Amway” agentų kalba apie produktų gamybą tik iš natūralių žaliavų ir su malonumu giriasi apie didžiulius produkcijos pardavimo kiekius, įvardindami konkrečiais skaičiais. Dauginant produkcijos kiekį iš žaliavos kiekio , sunaudojamo vienam produktui pagaminti, gauname žaliavos kiekį visai produkcijai, kuris tikrai nustebina. O kurgi tos milžiniškos žaliavos plantacijos?
    Natūralūs produktai visada buvo ir bus daug brangesni už cheminius ir jei taip nebūtų, tai nestovėtų nė vienos cheminių medžiagų gamyklos, nes natūralios visada turėtų daugiau privalumų ir rinka paprasčiausiai cheminių neįsileistų. Bet “Amway” produkcija nėra daug brangesnė už parduotuvėse parduodamus cheminius, o tai rodo, kad joje didžioji dalis komponentų – sintetinė chemija.
    Išvada: “Amway” produkcija gal tik truputį geresnė už eilinę, parduotuvėse pardavinėjamą ir tikėtis iš jos kažko ypatingo – neišmintinga.

    Erika_P

  7. 2

    sutinku, kad reikia skaityti etiketes, tačiau ne visada skelbiama sudėtis.
    Reklamos akcentuoja, kad dantys bus baltesni (ar tai šypsena baltesnė), plaukai žvilgės, skalbiniai išsiplaus, blakstenos užsirės, fairy išplaus daug daugiau indų ir pan. ir pan. bet... jei atsiranda antireklama, tai irgi sudomina pirkėją.
    nežinodamas pavadinimo, jis jį sužino.
    Kas liečia ekologiškumą, ar dauguma skalbia ūkiniu muilu, indus plauna su soda, o plaukus dažo su basma? ne. o amway, avon, oriflame ar optima linija - rinktis pirkėjui. kiti perka negalvodami apie sudėtį, kainą, o todėl, kad draugės perka, o kuom aš prastesnė?

    Danulexia

  8. 1

    Netikiu, o ir etiketes nesigilinu.

    Imbiere

  9. 1

    Netikiu,nieko nera ekologisko

    ruta26

  10. 1

    Apie amway žinosiu. Nes daug ką esu išbandžius iš jų.. kainos l. didelės. Daugiau nepirksiu..

    Auksare