Atsakymai

  1. 3

    as tai su cukrumi,su vandeniu,ir truputi cinamono

    ABMamyte

  2. 2

    Su citrusiniais vaisiais esu bandžius

    Ganešas

  3. 2

    su kriaušėmis arba cukinija :)

    cooliuke

  4. 1

    Su juodais serbentais,labai skaniai gaunas.
    Konservuoju taip:
    Nulupu nuo obuoliu odeles,išpjaunu sėklas.
    Sudedu į emaliuotą (ar impregnuotą puodą)
    Užpilu cukrumi,suberiu juodus serbentus.
    (Jei netingit,serbentus galite sublenderiuoti,kad neliktų mažų grūdelių)
    Tada palaukiu,kol aptirps cukrus,pasirodys sultys ir verdu ,(20-30min),pamaišydama ant mažos ugnies mediniu šaukštu.
    Poto supilstau į sterilizuotus stiklainius,užsuku dugneliais,ir apverčiu "aukštyn kojom"
    Kai pinai atvėsta,pernešu kur jau tinka laikyt žiemai.
    Mano uogienės-obuolienės ir po trijų metų atrodo kaip ką tik užkonsevuotos.
    Jokio vandens nepilu.
    Tada sumažinu ugnį

    Anonimas

  5. 1

    kaskada su moliugu viriau

    sandi

  6. 1

    dedu apelsino zieveliu ir truputi cinamono.

    arcita

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    su cukrum ir gvazdikeliais

    Edi

  10. 1